Award gewonnen bij Wie is de beste Makelaar!

25 januari 2021

Award gewonnen bij Wie is de beste Makelaar!

Het was een bewogen jaar voor de woningmarkt en de onzekere tijd is nog niet voorbij, maar wij kijken positief vooruit! Ons jaar 2021 is goed begonnen. Door de website wieisdebestemakelaar.nl zijn we uitgeroepen tot uitstekende makelaar! ‘Wie Is De Beste Makelaar’ bekroonde 4×1 Makelaardij voor de 8ste keer met het keurmerk uitstekende makelaar en beste makelaar van Hoorn!

Corné van Dis: ‘We mogen ons een jaar lang ‘Uitstekende makelaar’ noemen! Daar zijn we heel dankbaar voor!’

Elk jaar geeft ‘Wie Is De Beste Makelaar‘ een keurmerk aan makelaars die een 8 of hoger scoren op gebied van klanttevredenheid. Ruim 300 opdrachtgevers hebben in de afgelopen jaren onze dienstverlening beoordeeld op de onafhankelijke consumenten site.

Edward Roozendaal: ‘Met een gemiddelde van een 9,5 zijn we blij en trots dat we dit hebben mogen waarmaken in het bewogen jaar 2020! Eén van onze 4 speerpunten is klantgerichtheid, dus het maakt het extra waardevol dat we op deze site zo hoog scoren! Ook in 2021 zetten we dit speerpunt weer hoog op de agenda en gaan met ons hele team door met waar we energie van krijgen en goed in zijn; ‘het realiseren van woonwensen’. Wij bedanken alle opdrachtgevers voor het vertrouwen in ons kantoor!’

Gratis waardebepaling

Heb je verhuisplannen? Dan komen we graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw woning. Daarnaast begeleiden we je ook graag bij de aankoop van een droomhuis. Meer weten? Kijk eens op www.4×1.nl, kom langs op Breed 3a in Hoorn, mail naar info@4×1.nl of bel 0229-285170.

 

Meer nieuwsitems?

Dhr. Commandeur

Benningbroek

"Het contact was vriendelijk zeer klant gericht en duidelijk. Heeft ons goed geholpen. Alles liep boven verwachting."

5/5

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×