4x1 Makelaardij verliest 10 vrijstaande woningen

Om precies te zijn gaat het om 10 vrijstaande woningen. Stuk voor stuk mooie exemplaren.’ 

Kenmerken
De woningen hebben meerdere kenmerken gemeen. Zo hebben ze bijvoorbeeld allemaal een zadeldak, zijn de woningen voorzien van passievol gemaakte ramen welke zorgen voor zowel natuurlijke ventilatie als lichtinval. De houtskeletbouw-woningen zijn voorzien van tandverbindingen over de gehele woning. Het dak helt wat over, waardoor er bij zomerse dagen schaduw op de grond ontstaat en de gevel in de herfst droog blijft. Bijzonder aan deze woningen is de vloer van de begane grond. Deze is verplaatsbaar. Dit type woningen is bijzonder gewild in West-Friesland, vanwege de hoge inruilwaarde.

Helpt u ons?
Edward Roozendaal gaat verder: ‘Omdat deze woningen zo gewild zijn vinden wij ze graag zo spoedig mogelijk terug. Aan u, lezer van deze krant is dan ook onze vraag: Helpt u ons deze 10 verloren vrijstaande woningen terug te vinden?
 
Gezien onze jarenlange ervaring in de huizenmarkt in onze regio hebben we een vermoeden waar onze 10 verloren woningen zich bevinden. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat de woningen zich bevinden in Enkhuizen, Hoogkarspel,
Blokker, Bovenkarspel, Zwaag, Hauwert, Hoorn, Wognum, Midwoud en Medemblik. Het woord ‘huis’ is in deze de verbindende factor.
 
Wanneer?
De zoektocht naar onze verloren vrijstaande woningen vindt plaats vanaf 10 september. Via onze Facebookpagina en ons Instagram account houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent deze zoektocht. Vergeet dus niet ons via één van deze kanalen te volgen.
 
Corné van Dis; ‘Uiteraard zijn we dankbaar voor alle hulp die ons geboden wordt en willen daar graag wat tegen over stellen. Een ieder die een vrijstaande woning voor ons terugvindt en deze naar ons kantoor brengt ontvangt een taart.’
 
Heeft u informatie over één van onze gezochte woningen, kunt u ons bereiken via info@4x1.nl of 0229-2858170.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring