Verkocht onder voorbehoud

Te koop: Hemmerbuurt 203A, 1607 CH Hem

€ 220.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 696 m²

Omschrijving

Biedingen vanaf € 220.000,- k.k.

Uw eigen huis laten bouwen? Dit is uw kans op een toplocatie in Hem!
Het perceel is gelegen aan de lintbebouwing van Hem op het zonnige zuiden, met water aan de zijde. Op ca. 700 meter eigen grond heeft u nu de kans om uw eigen droomwoning te bouwen! De kavel heeft een breedte van circa 17 meter en een diepte van circa 41 meter. Vanaf deze fijne plek bent u binnen 12 minuten in het winkelcentrum
van Hoogkarspel en met iets meer dan een kwartiertje staat u in hartje Hoorn. Vanaf beide plekken kunt u de trein nemen naar bijvoorbeeld Amsterdam.

Op deze ruime kavel kunt u een woonhuis met eventueel bijgebouw bouwen. Het woonhuis mag een maximale goothoogte van 6,50 meter en een maximale dakhelling van 70 hebben. Het bijgebouw (bijvoorbeeld een schuur of garage) mag een maximale goothoogte van 3,50 meter hebben.
Uiteraard dient dit te gebeuren binnen de regels die hiervoor in het bestemmingsplan zijn opgesteld, maar er zijn diverse mogelijkheden. Wat deze kavel extra bijzonder maakt is de keurige 1 jaar oude hardhouten beschoeiing langs de gehele lengte van de kavel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 60337/3817783
Vraagprijs € 220.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 6 november 2017
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 696 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg

Plattegronden

Kaart

Recent bekeken