4x1 Makelaardij maakt goede doelen blij!  

Vanwege het 10 jarig jubileum organiseerde 4x1 Makelaardij een ‘verenigingenactie’ in de maand oktober.
We waren op zoek naar 10 goede doelen zegt Corné van Dis, makelaar van 4x1 Makelaardij’. Ons succes willen we graag delen met anderen. In onze ogen is het schenken aan goede doelen dan een juiste mogelijkheid.

Men kon goede doelen insturen n.a.v. een oproep via onder andere Facebook en de 4x1 Krant. We hebben ruim 40 inzendingen mogen ontvangen.
De ene inzending was voorzien van een vrolijke motivatie, de ander met een aangrijpend en indrukwekkend verhaal en in weer een andere werd
kort en krachtig om een donatie gevraagd voor het kopen van bijvoorbeeld nieuwe materialen. Er werden donaties gevraagd voor dieren, voor ouderen,
voor gehandicapten en voor de jeugd. Edward Roozendaal: ‘Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen zich inzetten voor de meest uiteenlopende goede doelen’. Uit de aanmeldingen hebben we willekeurig de 10 winnaars getrokken. Ieder goed doel ontving van  € 100,-.

De winnaars waren o.a. : Wilgaerden Ouderen zorg, VPG de Samenhang,
Scoutinggroep Martin Luther King, Kick Mee Schellinkhout, Showband Hoorn en Het Hoorns Comité ‘40-‘45.

Op uitnodiging van 4x1 Makelaardij kwamen de doelen bij elkaar en hebben we onder het genot van een hapje en een drankje gehoord waar iedereen het
gesponsorde geld aan wil besteden.

Edward Roozendaal: ‘Wij kijken terug op een geslaagde actie en zijn blij dat er zo veel prachtige initiatieven in ons werkgebied te vinden zijn’.
Tot slot een mooie reactie van één van de goede doelen: ‘Bedankt voor het mooie initiatief. We zijn als comité blij dat we konden mee delen in de feestvreugde’! 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring