Verkoop uw huis en krijg een Google Home cadeau! (wegens succes verlengd!)

In de maand januari én februari ontvangt iedere nieuwe verkoop- en aankoopklant van 4x1 Makelaardij een Google Home cadeau.

Een wat?Verkoop uw huis en ontvang een Google Home cadeau bij 4x1 Makelaardij en de Media Markt
Een Google Home is een slimme speaker. Deze speaker is uw assistent in huis. De Google home kan muziek afspelen, bepaalde acties uitvoeren zoals de woonkamerlampen aan doen en antwoord geven op vragen als: ‘hey Google, wat voor weer is het morgen in Hoorn’ of ‘vanaf hoe laat is 4x1 Makelaardij open?’ Ook kan uw Google home een mop vertellen. Kortom; een hulp van alle markten thuis.


Waarom een Google Home?
Een Google Home en een makelaar van 4x1 Makelaardij hebben veel gemeen. Beiden zijn namelijk een persoonlijke huis assistent. Uw makelaar is uw hulp bij het aan- en verkopen van een woning. Voor al uw vragen kunt u bij hem terecht via mail, telefoon of Whatsapp. Een assistent die u allerlei vragen kunt stellen bij wellicht de grootste stap in uw leven.


En als u dan eenmaal gesetteld bent in uw nieuwe huis, geeft uw makelaar het stokje over. Dan is de Google Home uw assistent in huis. Zo heeft u nog jaren plezier van 4x1 Makelaardij!    

Overweegt u te gaan verhuizen? Dan is dit het moment om uw woning te verkopen. Plan een gratis waardebepaling in, dan maakt u al de 1e stap naar verhuizen!


 P.s. Vraag je aan een Google Home: ‘Hey Google, wat kun je doen?’ Dan komt hij met leuke ideeën. Benieuwd welke ideeën? Zet dan deze maand uw woning te koop bij 4x1 Makelaardij, ontvang een Google Home cadeau en ontdek het!Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring