Taxatie

Kennis van de huizenmarkt

Wilt u uw woning laten taxeren? Zoek niet verder: Corné van Dis is uw taxateur van Hoorn tot Enkhuizen. Wij hebben veel ervaring en kennis van de huizenmarkt en weten precies wat er speelt. Bij ons kunt u er op rekenen dat de taxatie snel, op een professionele en vakkundige wijze gebeurd.

Deskundige taxatie

Een taxatie kan om meerdere redenen worden uitgevoerd. Een taxatie is vaak nodig bij een scheiding, afsluiten van een hypotheek, een verbouwing of het benutten van de overwaarde.
U krijgt inzicht in de marktwaarde van uw huis. Bij 4×1 Makelaardij bent u verzekerd van een deskundige taxatie.
Zo staan wij bijvoorbeeld ingeschreven in het kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs. (NRVT) 

Compleet taxatierapport

U ontvangt van ons een compleet en volledig taxatierapport, inclusief foto’s van de omgeving en de voor- en achterzijde van de woning. Daarnaast worden gegevens uit het kadasterregistratiesysteem toegevoegd. En wij doen onderzoek naar het bestemmingsplan, de bodem en de fundering.

Voor een professionele, snelle en een gevalideerde taxatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Huis verkopen Hoorn Neem contact op

Mevr. Sachs

Zwaag

"Via mijn ouders en vriend bekend geraakt met Corné. Met één week verkocht! Corné heeft mij super goed geholpen! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!!!!"

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×