Voor de 6e keer op rij een prijs voor 4x1 Makelaardij!

Het makelaarskantoor heeft wederom het keurmerk ‘Uitstekende makelaar’ ontvangen. Het kantoor is door klanten beoordeeld als beste makelaar in de regio met gemiddelde van 9,7!
Wanneer u een woning gaat kopen of verkopen, heeft u een goede makelaar nodig. Hoe vindt u juist die makelaar die echt goed is, u begrijpt en doet wat u van hem of haar verwacht? Op onafhankelijke de website ‘Wie is de beste Makelaar’ leest u wat anderen van hun makelaar vinden. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren en welke score krijgt de makelaar. Deze website maakt de mening van klanten meetbaar.

Honderden makelaars in Nederland werden via de site beoordeeld op punten als enthousiasme, snelheid van reageren, afspraken nakomen, creativiteit en kennis van de woningmarkt. Belangrijke punten voor een makelaar om onderscheidend te zijn van de concurrentie. Het draagt bij aan een resultaatgerichte aankoopbegeleiding of een succesvolle verkoop van uw woning.
Verkiezingen worden vaak gemeten met de hoeveelheid verkochte panden of het aantal woningen in de portefeuille. Maar uiteindelijk gaat het om de mening van de opdrachtgever, de klant. Hij / zij bepaalt of de makelaar naar tevredenheid heeft gewerkt en nét dat stapje extra voor je doet.

Ook diverse klanten van 4x1 Makelaardij hebben de website www.wieisdebestemakelaar.nl bezocht en een beoordeling achtergelaten. Al die beoordelingen in 2018 hebben er voor gezorgd dat 4x1 Makelaardij zich met een 9,7, zich een jaar lang ‘Uitstekende Makelaar’ mag noemen.

4x1 Makelaardij bedankt iedereen voor het geven van de beoordelingen. En u weet het nu: op zoek naar een uitstekende makelaar? Kies 4x1 Makelaardij.

Meer weten? Kijk dan op 4x1.nl, op het Breed 3a in Hoorn of bel naar: 0229-285170.
 
 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring