Wat vertellen onze klanten?

Tim en Violet - Zwaag 
Wij hebben vorig jaar onze woning verkocht in Zwaag via Corné van Dis van 4x1 makelaardij. Na een vrijblijvend gesprek, kregen wij de impressie dat het niet te doen was om de snelle verkoop, maar een gerichte strategie met evt verbeterpunten in en om het huis wat de verkoop zou bespoedigen.

Ook omdat we maar kort de tijd hadden de verkoop af te ronden ivm emigratie. We kwamen overeen op een bieden vanaf prijs. Nadat we binnen een paar weken de woning verkoopklaar hebben gemaakt en alle punten aangepakt hadden die meneer van Dis ons aanraadde was onze woning na de 1e kijkavond verkocht voor VER boven de vanafprijs met meerdere bieders.

De communicatie was fijn en vlekkeloos. Ik kan Corné van Dis van harte aanraden aan een ieder die zijn woning wil verkopen.

Groeten van Tim en Violet.

Ronald Groot - Hoorn 
Ik kan niet anders dan 5 sterren geven aan 4x1 makelaardij. Wat ik heel goed vind is de goede communicatie en afspraak=afspraak. Edward neemt alle tijd voor je, beantwoord alle vragen die je hebt en zet zijn kennis en ervaring in voor jouw ene doel: (ver)koop! Ik zou 4x1 van harte aanbevelen.
Gr. Ronald

Wat vertellen klanten verder over ons? Dit kunt u lezen op Funda of Wie is de beste makelaar.nl 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring