Wat is de Missie en Visie van 4x1 Makelaardij?

Missie van 4x1 Makelaardij

4x1 Makelaardij is er op gericht dat aan het eind van het verkoop- of aankooptraject elke klant tevreden is over de geleverde dienstverlening, ongeacht of een traject kort of lang geduurd heeft.

Om dit doel te realiseren heeft 4x1 Makelaardij een gedreven, enthousiast en deskundig team, waarbij de lat bijna niet té hoog kan liggen. Een team dat op alle gebieden, zowel online als offline alles in het werk stelt om een woning zo goed mogelijk te presenteren en te verkopen voor een marktconforme prijs. Het team van 4x1 Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van bestaande woningen in West-Friesland en is daarvoor gehuisvest op een A1-locatie in het centrum van Hoorn.

4x1 Makelaardij werkt graag met opdrachtgevers die geloven in optimale communicatie, kwaliteit en hoge service, vergaande klantgerichtheid en die op basis van eerder behaalde successen alle vertrouwen hebben in een goede samenwerking. Opdrachtgevers die de meerwaarde zien van 4x1 Makelaardij: namelijk nét dat stapje meer doen. 

Onze opdrachtgevers en de te verkopen objecten zijn gevarieerd: van starters, alleenstaanden, gezinnen tot en met senioren en van klein appartement tot vrijstaande villa. 
                                                                       
Visie van 4x1 Makelaardij 

De toekomstvisie van 4x1 Makelaardij op de woningmarkt is dat internet steeds meer ondersteunend zal zijn aan het moderne makelaarskantoor.

Dat internet in de toekomst nóg beter zal helpen bij de voorselectie door middel van uitgebreidere informatie en ondersteund wordt door 3D beelden, lijkt een kwestie van tijd.  Het internet zal echter de taak van de makelaar niet geheel kunnen overnemen. Een koper zal ten alle tijden het huis eerst willen bekijken of het daadwerkelijk aan de wensen en verwachtingen voldoet voordat hij tot een koop over zal gaan. Een koper wil tijdens een bezichtiging ontdekken of hij/zij er een goed gevoel bij heeft en wil daarbij liever door een makelaar worden rondgeleid dan door de verkoper/eigenaar zelf.

4x1 Makelaardij is een positief, klantgericht en vooruitstrevend makelaarskantoor in West-Friesland, die haar bedrijfsbeleid hierop laat aansluiten. Goede en duidelijke informatie op de website en daarnaast extra informatief tijdens bezichtigingen. Om dit te realiseren heeft  4x1 Makelaardij zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bestaande woningen. 
Dit met als doel marktexpert te zijn in de regio. Door een realistische kijk op de markt, jarenlange ervaring en een betrouwbare reputatie wil het kantoor vertrouwen uitstralen naar toekomstige opdrachtgevers en kopers. Wij staan voor innovatie in de vorm van het ontwikkelen van nieuwe verkoopbevorderende methoden, extra activiteiten op het gebied van marketing en social media en denken hierbij positief en klantgericht. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring