Een makelaar biedt meerwaarde

Een woning kopen of verkopen is niet zomaar wat. Het gaat om een overeenkomst tussen twee partijen, waarbij je te maken krijgt met financiën, wetten, regels en emoties. Het lijkt zo eenvoudig, maar het (ver)kooptraject van een woning kent vele valkuilen.  Bij 4x1 Makelaardij bent u er zeker van dat op alle aspecten wordt gelet. Wij staan niet alleen bekend om onze professionaliteit, maar ook om onze persoonlijke aandacht en precisie.

We denken mee
Wie bij het kopen of verkopen van een woning alleen in termen denkt van ‘vraagprijs’ en ‘onderhandeling’ kan bedrogen uitkomen. Er komen namelijk ook veel technische, juridische en financiële kwesties bij kijken. De informatieplicht, de inhoud van de koopovereenkomst, verborgen gebreken, de bouwkundige staat van het huis, of een eventuele erfpachtsituatie; het zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar mensen zich flink op kunnen verkijken. Bij 4x1 Makelaardij behoeden wij u voor allerlei risico’s die nadelig voor u uitpakken. Bovendien worden alle aspecten rondom koop en verkoop woord voor woord aan u uitgelegd. Duidelijk en ‘to the point’. Verstand van zaken en mensen van juiste informatie voorzien, is namelijk essentieel voor een goede match zonder risico’s. En dat is nu precies waar wij bij 4x1 goed in zijn. Juist in deze snelle tijden van websites en apps loont het om een traditionele makelaar in de arm te nemen.

We doen het goed
Het feit dat we terug kunnen kijken op tien mooie jaren in de makelaardij met veel tevreden klanten betekent dat we het goed doen. Dat mensen vertrouwen in ons hebben en aan familie, kennissen, buren en collega’s doorvertellen dat 4x1 Makelaardij goede adviezen geeft en graag net dat ene stapje extra doet. Ook ú helpen we graag bij de volgende stap in uw wooncarrière. Of u nu groter wilt gaan wonen of juist een kleinere woning zoekt. Wanneer u een huis wilt aankopen, kijken we graag met u mee of alles in orde is en adviseren we over ontbindende voorwaarden en onderhandeling. Wanneer u een huis wilt verkopen, zetten we graag onze ervaring en expertise in om voor u de beste vraagprijs te bepalen, het gehele traject te begeleiden en u te ontzorgen. Hoe? Dat leest u bijvoorbeeld al in het artikel ‘In 5 stappen uw woning verkopen’ in deze 4x1 Krant. En wat dacht u trouwens van woningruil? Een snelle manier om een mooie match te maken en dubbele lasten te voorkomen. Kortom, bij 4x1 makelen we met meerwaarde. Bel gerust eens voor een goed advies.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring