4x1 Makelaardij groeit!

Donna van Dijk; medewerkster binnendienst van 4x1 Makelaardij Als u ons kantoor binnenstapt is de kans groot dat u mij direct tegenkomt. Ik ben werkzaam in de binnendienst en daarmee, samen met Isabelle Schipper, verantwoordelijk voor alle telefoongesprekken, binnenkomende mail, agendabeheer, plaatsing van een woning op Funda en onze eigen website of uw bezoek aan ons kantoor.
Zo zorg ik voor een optimaal contact tussen u en ons kantoor tijdens het aan- of verkoopproces van uw woning. Daarnaast volg ik een studie en heb ik een droom voor ogen: makelaar worden.

Op deze manier wil ik mijn passie voor huizen, interieur, architectuur en het onderhouden van klantcontact combineren. Makelaardij is een sector die nooit verveelt en altijd in beweging is. Elke woning is weer anders en dat geldt net zo voor de mensen. Dit is juist die diversiteit, die voor mij dit werk zo aantrekkelijk maakt.
 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring