Huizen(ver)kopers winnen makelaarskosten terug

Huizen(ver)kopers winnen makelaarskosten terug

Klanten van 4x1 Makelaardij profiteren t/m december 2019 van een spectaculaire actie! Iedereen die in deze periode een huis verkoopt of aankoopt via deze makelaar maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen. Dat kan oplopen tot een vergoeding van € 2.500,-.
 Tijdens de actie ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’ maakt elke klant die tijdens de actieperiode een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kans op deze prijs. Voorwaarde is wel dat de transactie binnen 2 jaar wordt afgerond. Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij: “Uiteraard kunnen onze klanten net als altijd rekenen op ons vakkundige advies en professionele presentatie van hun woning. Een mooie bijkomstigheid is dat iedere opdrachtgever in deze periode kans maakt dat we dat gratis doen.”
De actie is een initiatief van beroepsvereniging VastgoedPRO, waar 4x1 Makelaardij bij is aangesloten. Alle makelaars van deze beroepsvereniging kunnen de actie inzetten voor hun klanten. VastgoedPRO trekt t/m december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. Wilt u meer informatie over deze actie? Bel dan naar 0229-285170. Of kom langs bij 4x1 Makelaardij, Breed 3a, in Hoorn.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring