Wat zijn de kersttrends van 2019? U lees het hier!

De kerstboom wordt gekocht, of van de zolder gehaald en ons huis brengen we in kerstsfeer. Maar wat zijn de kersttrends van 2019? 

Kersttrend 1: Winter picnic

Kerst draait allemaal om gezelligheid, kneuterigheid en traditie. Dit jaar wordt deze trend voortgezet in de versiering. Traditionele kleuren als rood en groen, kerstmannen en glitters versieren de boom en uw woning. De trend winter picnic is er voor de nostalgische mensen onder ons. Bij het haardvuur, met een kop chocolademelk met slagroom of lekker tafelen met de familie aan de met groen en rood opgedekte tafel. U ziet zichzelf al zitten toch?

Kersttrend 2: Shades of glamour
De kersttrend shades of glamour staat haaks tegenover de winter picnic. Zachte tinten, gecombineerd met een beetje goud creëren een romantische en luxe sfeer bij u in huis. Zachtroze, oceaanblauw, lila. Kleuren die uw kerstboom omtoveren tot een boom met allure. U gebruikt hier voor zachte materialen en ronde vormen voor de decoratie en hiermee wordt het een romantische kerst.

Kersttrend 3: Golden glow
De zon die op een stralende winterdag langzaam onder zakt, hult uw woonkamer in een goudgeel licht. Helaas hebben we in Nederland maar weinig van dat soort mooie winterse taferelen, dus creëer dat goudgele licht zelf. De trend golden glow combineert oranje met okergeel en amber, afgemaakt met een beetje goud. Steek ’s avonds wat extra kaarsen aan om het helemaal af te maken. Hiermee wordt iedere dag een zonnige dag.

Kersttrend 4: Mystic nature
Bent u meer een natuurmens en haalt u buiten graag binnen? Kies dan voor de trend mystic nature. Gebaseerd op de Scandinavische ongerepte natuur. Deze trend wordt gekenmerkt door een stoere en robuuste uitstraling en wordt gecreëerd door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Denk aan steen, hout, denim en kurk. En aan de kleuren wit, turquoise en blauw. Combineer dit met details van leer en parelmoer. Vergeet ook niet een lekker warm kunstvachtje. 

bron: Intratuin. 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring