Hoe draag je bij aan een beter klimaat?

22 februari 2021

๐—š๐—ฎ ๐˜€๐—น๐—ถ๐—บ ๐—ผ๐—บ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฒฬ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ!

Tijdens deze koude winterse dagen gaat de kachel bij veel mensen weer een paar graden omhoog. Maar hoe kan jij in en om jouw huis energie besparen en toch genieten van de warmte?
Hierbij 4×1 tips!

๐—ง๐—œ๐—ฃ ๐Ÿญ: ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฝ๐˜€
Je herkent het misschien wel, tocht in huis. In oude huizen zeker รฉรฉn van de grootste energieverspillers. Eenvoudige oplossing: plaats tochtstrips bij ramen, deuren en kieren bij kozijnen.

๐—ง๐—œ๐—ฃ ๐Ÿฎ: ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฝ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ ๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—น๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป
Ledlampen zijn tot 85% energiezuiniger dan traditionele gloeilampen. Daarbij gaan ze ook nog tot 20 jaar mee. Zeker de moeite waard om op een regenachtige dag de lampen eens na te kijken en te vervangen.

๐—ง๐—œ๐—ฃ ๐Ÿฏ: ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป
Verbruik minder gas door alleen de verwarming aan te zetten in kamers waar je veel bent. Zorg ook dat de tussendeuren dicht zijn. Ook denken mensen dat ze de verwarming ’s nachts helemaal uit moeten zetten maar dit kost juist in de ochtend veel meer energie om het hele huis weer te verwarmen. Zet de verwarming liever voor je gaat slapen op 15 graden.

๐—ง๐—œ๐—ฃ ๐Ÿฐ: ๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ณ๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฒ
Door radiatorfolie achter de radiator te plakken ontsnapt er minder warmte naar buiten en is het sneller lekker warm in huis. Deze dunne folie is eenvoudig te bevestigen met tape aan de muur of met magneetjes aan de radiator.

Meer nieuwsitems?

Mevr. Sachs

Zwaag

"Via mijn ouders en vriend bekend geraakt met Cornรฉ. Met รฉรฉn week verkocht! Cornรฉ heeft mij super goed geholpen! Ik ben er heel blij mee. Bedankt!!!!"

5/5

Neem contact op

Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×