Vrijstaande-woning Driestedenweg 49 De Weere

Specificaties

Vraagprijs: € 150.000 k.k.

  • Woonoppervlakte: 65 m2
  • Perceeloppervlakte: 122 m2
  • Inhoud: 170 m3
  • Bouwjaar: 1880
  • Kamers: 2

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke woonkans in De Weere? Lees dan snel verder! Op de Driestedenweg 49 heb je een kans om een vrijstaande cottage geheel naar eigen wens, zowel van binnen als van buiten volledige te renoveren. Dit is een Kluswoning met een grote ‘K’! Trommel al je klusmaten op en maak van dit object pareltje voor de toekomst. Deze woning is landelijk gelegen op 122 m² eigen grond aan de lintbebouwing van De Weere.

Gaat jouw klushart sneller kloppen na het lezen van de tekst en het zien van de foto’s? Denk je: ‘Yes’! Daar zie ik mijzelf wonen? Weet dan dat je van harte welkom bent om deze vrijstaande woning te komen bezichtigen. Maar realiseer je wel, dat alles, maar dan ook alles echt aangepakt moet worden.

What you see is what you get!

Begane grond
Via de voortuin en het looppad komen we via de zij entree de woning in. Daar is een hal, en een meterkast. Er is een voormalige douche – en toiletruimte en een ruime berging. Let in de toiletruimte eens speciaal op het ronde raam. Zou dit één van de details kunnen zijn die na de verbouwing bewaard blijft? Wij zijn benieuwd!

De lichte woonkamer heeft een prachtige schouw. En let vooral op de sfeervolle houten balken. De keuken is in een hoek opgesteld. Er is ruimte voor een eetgedeelte.
Speciaal aandacht voor het uitzicht! Dit vind je niet vaak in deze prijsklasse. Zowel voor als achter, heb je uitzicht op gras, paarden, schapen en kalfjes/koeien.

Berging
Er is een aangebouwde houten berging. Deze is zowel via binnen als buiten te bereiken.

Kleine tuin
De kleine tuin/patio aan de achterzijde gelegen, meer een buitenruimte, welke zonnig is gelegen op het zuidwesten en heeft een afmeting van 1 meter diep bij 6 meter breed.

1e verdieping
Via de vaste trap bereiken we de 1e verdieping. Dit is een grote open ruimte met een kleine dakkapel aan de voorzijde en een grote dakkapel aan de achterzijde. Ook hier weer, het fantastische weidse uitzicht over de landerijen. Het is hier mogelijk om 1 of 2 slaapkamers te realiseren.

Bijzonderheden
– Kluswoning!
– Volledig te renoveren
– Deels kunststof kozijnen, deels houten kozijnen
– Geheel naar eigen wens te verbouwen
– Zowel voor als achter, geen directe overburen
– Op de voorgevel: Bellis Perrennis (madeliefje)
– Eigendom belast met opstalrecht voor nutsvoorzieningen
– De woning is iets op het perceel van de buren gebouwd (zie de kadastrale kaart)
– Vrijstaand huis met veel mogelijkheden
– Trek de klushandschoenen maar aan!

Locatie

Neem contact op

Wij staan je graag te woord.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×