De Partners van 4x1 Makelaardij

Aksent Dakadveis en Dakwerken BV.

Omdat deze tijd vraagt om een ethisch verantwoord, milieuvriendelijk bedrijf dat duurzaamheid voorop stelt hebben wij besloten onze krachten te bundelen. Aksent Dakadvies & Dakwerken B.V. is een jong bedrijf waarin ruim 30 jaar ervaring zit. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel advies, als alle vormen van dakaanleg, -onderhoud en renovatie.

Van der Horst bouwbegeleiding

Door het sterk aantrekken van de woningmarkt neemt ook de vraag voor “Bouwkundige keuringen” sterk toe. Bij ons kunt u daarvoor terecht en kunt u op zeer korte termijn de beschikking krijgen over een helder en duidelijk rapport van een woning (of bedrijfspand) waarin u geïnteresseerd bent. Deze snelheid is tegenwoordig zeker een pré aangezien de beslissing snel moet worden gemaakt voordat een ander er met uw droomhuis of -pand vandoor gaat.

De Graaf Verhuizingen & Opslag is een toonaangevend verhuisbedrijf.

Wij zijn degelijk, betrouwbaar, professioneel en erkend. Een traditioneel familiebedrijf met inmiddels de derde generatie die met groot materieel de meest uiteenlopende verhuizingen verzorgt. Nog steeds vanuit de beste familietradities, waarin kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid zo goed herkenbaar zijn. Nationaal en internationaal Kennis, ervaring, flexibiliteit en logistieke capaciteit: sleutelwoorden in een zo breed georiënteerd verhuisbedrijf.

Energielabel Westfriesland

EnergieLabel West-Friesland is in 2011 begonnen met als doel woningen te voorzien van energielabels. Onze adviseurs hebben een bouwkundige en installatie technische achtergrond en zijn dus zeer vakkundig. Ze zijn gecertificeerd volgens de BRL 9500 deel 1 en 2. Wij werken samen met Raak Software en EPAview van Delto BV om de energielabels te kunnen maken en afmelden. Daarnaast doen wij ook werkzaamheden voor woningcorporaties, o.a. EPA-beheer, inventarisatie t.b.v. MJOB en bouwkundig tekenwerk.

Informatie over branche vereniging VastgoedPro

VastgoedPRO is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals. De 700 aangesloten professionals zijn allen werkzaam in een beroepsgroep binnen de vastgoedsector. Als beroepsvereniging richt VastgoedPRO zich op de individuele beroepen binnen de sector om haar leden optimaal te faciliteren. De vereniging is nu nog gericht op 2 beroepen met ieder een eigen sectie, namelijk de makelaar en de taxateur.

Alle informatie voor het zoeken van een notaris op 1 website.

Gaat u een woning kopen of verkopen? Of het nu gaat om een appartement, een huis, om nieuwbouw of een bestaand huis, u krijgt altijd te maken met rechten en plichten. Wat moet u regelen? Wat zijn veelvoorkomende problemen? En waarom moet u eigenlijk naar de notaris?

Thuis bij Lijfstyle

Met grote trots presenteren wij onze meubels. Deze worden in Nederland gemaakt door twee meubelfabrieken die prachtige meubels hebben en ook volledig op maat kunnen werken. Hierdoor is er een korte levertijd mogelijk en krijgt u kwaliteitsmeubels van ons thuisbezorgd. Uiteraard niet in een doos met een boekje en een schroevendraaier maar geheel gemonteerd.

Keukenloods Zwaag

Keukenloods is specialist op het gebied van keukens, werkbladen en inbouwapparatuur. Al gaat het om een complete keuken, nieuw werkblad, inbouw vaatwasser of een inbouw koelkast, bij Keukenloods bent u hiervoor aan het juiste adres. Mocht u de keuken het werkblad of de inbouwapparatuur niet zelf willen installeren. Keukenloods biedt u vakkundige installatie aan voor een zeer scherpe prijs.

Univé Hoorn

Het kopen van een huis is één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Daarom is het van groot belang dat u een deskundig en betrouwbaar advies inwint. Bij Univé bent u hiervoor aan het juiste adres. Op basis van uw persoonlijke situatie en uw wensen zoeken wij samen met u de hypotheek die écht bij u past.

Loodgietersbedrijf Pranger

Piet Pranger loodgieter in Hoorn is bereikbaar onder twee (nieuwe) telefoonnummers! Wees dus niet in de war met de oude varianten, want hier zal je het bedrijf niet mee kunnen bereiken. Neem contact met ons op, dan komen we bij u langs voor het opnemen van werkzaamheden. Of wij verhelpen direct uw problemen!

Vermeer beveiligingstechniek

Vermeer Beveiligingstechniek is een NCP erkend Borg beveiligingsbedrijf. Wij bieden u een compleet beveiligingspakket aan van alarmsysteem tot toegangscontrole en van camerabewaking tot brand beveiliging.

Glasservice van Wijte

leverancier van: Isolatieglas standaard en HR++, Gelaagd Glas, Gehard Glas, Sierglas, Duco ventilatieroosters.

Stephan Baas Schilders

Ons bedrijf is opgericht in april 2005. Onze werkzaamheden bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk, glaszetten, behangen en kleuradvies. Tevens zijn we gespecialiseerd in het spuitwerk van wanden, plafonds en houtwerk. Tot slot leveren wij schildersbenodigdheden.

Jan Reek

Als u kiest voor een samenwerking met Jan Reek dan kunt u vertrouwen op jarenlang opgebouwde kennis en ervaring. Onze medewerkers verstaan hun vak en denken graag met u mee voor het vinden van maatwerkoplossingen. Het natuursteen wordt in onze eigen fabriek volledig verwerkt van een groot brok steen, rechtstreeks afkomstig uit de groeve, tot aan het eindproduct.

Installatiebureau Rutgers

Rutgers B.V. is een gespecialiseerd installatiebedrijf voor zowel projectmatige installaties alsmede (kleine) particuliere werken. Rutgers B.V. is in 1924 opgericht en telt momenteel ± 40 medewerkers.

Snel zoeken

Recent bekeken