Aan - en verkoop door 4x1 Makelaardij

Eind november hadden we de beslissing genomen ons huis te koop te zetten om daarna iets groters te zoeken. Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd met makelaars, hadden we het beste gevoel bij Edward van 4x1 Makelaardij. We waren Edward al een keer eerder tegengekomen tijdens een bezichtiging, de openheid van zaken, integriteit en de tijd voor de bezichtiging beviel ons erg goed. Na verloop van tijd bleek dit uiteindelijk ook een goede keuze te zijn geweest. Edward was eigenlijk altijd bereikbaar als we vragen voor hem hadden, ook buiten kantooruren. Daarnaast kregen we tips om ons huis interessanter te maken voor potentiële kopers en kregen we uitgebreide verslagen van kijkers die langs waren geweest.
 
Bij de aankoop van ons nieuwe huis heeft Edward de onderhandelingen voor zijn rekening genomen. Deze heeft hij uitstekend afgerond, met zelfs een wat lager bedrag dan dat wij in gedachten hadden.
Mensen die zich nu in de positie bevinden om hun huis te koop te zetten, kunnen wij alleen maar met klem aanraden om een keer te gaan praten met 4x1 Makelaardij.
 
Vriendelijke groet,
Coen van der Kolk en Suzanne Steringa