Wat vertellen klanten over 4x1 Makelaardij?

Veel dank voor de goede verkoop!

09-11-2017
Na lang wikken en wegen heb ik de beslissing genomen om mijn huis te verkopen. Het was een fijn huis met alles gelijkvloers en een mooie tuin op een mooie locatie. Op advies van een vriendin nam ik contact op met 4x1 Makelaardij, waar ik vriendelijk te woord werd gestaan. De heer Roozendaal besprak met mij uitgebreid mijn wensen en de reden voor verkoop. Daarna zijn we mijn huis en tuin doorgelopen. De dagen daarna moesten er allerlei formulieren ingevuld worden, bouwtekeningen van het huis boven tafel komen en foto's gemaakt.

Snelle afhandeling en oprechte interesse!

28-10-2017
Zoekt u een betrouwbare en deskundige makelaar? Dan kunnen wij 4x1 makelaar Edward Roozendaal aanbevelen. Het Te Koop bord van ons huis in de wijk Kersenboogerd stond nog geen 24 uur in de tuin en de eerste kijker stond al voor de deur. Dezelfde dag nog hadden we ons huis verkocht!

Wij raden deze makelaar aan.

02-10-2017
Langs deze weg willen wij U en speciaal de heer Roozendaal bedanken voor zijn bemiddeling bij de verkoop van ons huis en voor het mooie pakket dat wij nog kregen na de ondertekening bij de notaris. Wij zullen als we nog iemand ontmoeten U zeker aanbevelen.

Een makelaar met een meerwaarde!  

28-08-2017
In Hoorn hebben we onze woning verkocht via 4x1 Makelaardij en dat is zeer goed bevallen. Het klikte vanaf het eerste gesprek goed met Corné van Dis. Na de verkoop van onze woning wilden we graag een ander huis terugkopen, maar omdat een huis kopen niet onze dagelijkse kost is, hebben we een aankoopmakelaar in de arm genomen. Corné van Dis heeft ons begeleid bij dit traject.  

Bedankt voor het behaalde resultaat

15-07-2017
Wij hebben de verkoop van ons huis met behulp van Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij als zeer prettig ervaren. Ondanks dat ons 55- plussers appartement een moeilijke markt is, heeft Edward door zijn professionele optreden ons appartement vlot verkocht. Wij bedanken Edward en zijn team van 4x1 Makelaardij dan ook voor het behaalde resultaat.

Uitermate tevreden!

22-06-2017
Mijn dochter ging haar huis verkopen. Ik heb toen via internet gekeken en kwam al snel bij 4x1 Makelaardij uit. Ik ben in contact gekomen met Corné van Dis en hij heeft ons onwijs goed en snel geholpen. Er zijn hele mooie foto's op internet gekomen en er waren al heel snel kijkers die een bod deden. Corné van Dis heeft toen echt het onderste uit de kan gehaald en de woning snel verkocht en ook nog eens voor de vraagprijs. 

Zakelijk en toch persoonlijk!

15-06-2017
Toen wij besloten om ons huis te koop te zetten, kwam vanzelf de vraag: ‘Bij welke makelaar?’ Toevallig hadden onze buren net hun huis verkocht via 4x1 Makelaardij. Een afspraak met Edward Roozendaal was snel gemaakt.

Dit makelaarskantoor krijgt een 9!

29-05-2017
Dit jaar verkochten wij onze woning in Zwaag. Via vrienden zijn we bij 4x1 Makelaardij gekomen. We zijn tevreden over de gang van zaken rondom de verkoop van onze woning. Het contact met Corné van Dis was snel en goed. 

De beste makelaar in de regio

18-05-2017
We hebben gekozen voor 4x1 Makelaardij omdat Corné de beste makelaar in deze regio is. Ons appartement was binnen 2 dagen verkocht. Dit hadden wij nog nooit meegemaakt. Het persoonlijk contact was heel goed. Hij was altijd bereikbaar. Ook alle bijzaken werden door 4x1 Makelaardij uitstekend afgehandeld. 

Tevreden!

04-05-2017
Na een prettig en duidelijk gesprek met Corné hebben wij ons huis bij 4x1 Makelaardij te koop gezet. Er werden mooie foto's gemaakt en een sterke advertentie opgesteld. De ‘Te Koop’ borden zijn van goede kwaliteit en werden op strategische plekken geplaatst. Na 3 bezichtigen is ons huis in tweeënhalve maand verkocht! De communicatie met Corné tijdens de verkoop ging prettig, ook de dames van het kantoor reageerde vlot op e-mails 

Met zes weken verkocht!

20-04-2017
Toen het besluit was genomen om ons huis te verkopen wilden we snel schakelen. Corné kenden we al en daarom is onze keuze gemakkelijker geweest. Toch is het fijn om meteen slagvaardig van start te kunnen gaan en met maximale exposure binnen een week op internet gezet te krijgen. 

Professionele samenwerking!

03-04-2017
Nadat wij ons droomhuis gevonden hadden in het noorden van Nederland, was de keuze om Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij, als verkoopmakelaar in te schakelen. Binnen twee dagen was ons huis in de Cees Buddingh’hof te Hoorn verkocht. Bedankt Edward en het hele team van 4x1 Makelaardij voor de zeer prettige en professionele samenwerking.

Prima presentatie op Funda

13-03-2017
In januari 2016 hebben wij de grote stap gemaakt om een huis in Koudum (Friesland) te kopen. Nu kwam de volgende stap: ons huis in Avenhorn moest verkocht worden en dan, door welke makelaar?. We hebben een paar makelaars over de vloer gehad en allemaal kwamen ze met dezelfde vraagprijs dus dat zat wel goed. Maar de makelaar die ons het meeste aansprak was Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij. Ons huis was snel verkocht na de prima presentatie op funda en de goede begeleiding van Edward. Nogmaals bedankt. Gerco en Tonny Mars

Een degelijke makelaar met een goed advies

06-03-2017
Wat brengt een mens er toe zijn huis te verkopen? Het is een vraag die door alle potentiële kopers eveneens wordt gesteld. Wij hebben er ook lang over nagedacht, de doorslag gaf toch het ouder worden en dichter bij de kinderen willen gaan wonen. Maar ja, als die beslissing is genomen sta je voor de volgende keuze, zelf verkopen of een makelaar inschakelen en als de keuze dan wordt een makelaar inschakelen, welke makelaar?  

Professioneel en duidelijk

02-02-2017
Onze kennismaking met Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij verliep uiterst professioneel; duidelijke afspraken en goede begeleiding. Al snel kwam er een styliste/fotografe om ons huis zo goed mogelijk in de verkoopbrochure te zetten. Afspraken voor bezichtiging waren altijd ruim van tevoren bekend en naderhand kregen wij altijd meteen een reactie van Edward hoe het was gegaan.

Tips en adviezen ter harte genomen

09-01-2017
Ik ben zeer tevreden met 4x1 Makelaardij! Tijdens de verkoop heeft Edward Roozendaal mij geholpen. De begeleiding, verkoopstrategie-/advies en marketing van Edward rondom de verkoop van de woning zijn zeer professioneel geweest en hebben zeker geholpen bij de zeer snelle verkoop. Binnen 1 week het huis verkocht! Uiteraard helpt het als je als verkoper de tips en adviezen van de makelaar ter harte neemt en jezelf hiervoor ook inzet.

Super begeleid

15-12-5016
Na in eerst instantie de woning drie kwart jaar te koop te hebben gehad ben ik overgestapt naar 4x1 Makelaardij. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en ik kan niet anders zeggen dan dat de communicatie uitermate vlot verliep. Bij iedere vraag of bieding was er overleg. Edward Roozendaal was of bereikbaar of hij belde snel terug. Het resultaat was dat de woning na 4 maanden werd verkocht.

Binnen 1 dag verkocht!

06-12-2016
Na meerdere pogingen om ons huis te verkopen zijn wij uiteindelijk bij Corné van Dis van 4x1 Makelaardij terecht gekomen. Dankzij zijn goede adviezen is onze huis binnen een dag nadat deze op Funda is verschenen verkocht voor een mooie prijs.  

Bewust kozen wij voor stille verkoop!

28-11-2016 
In 1e instantie nog geen bord en niet op internet, maar bovenal wel het netwerk van 4x1 Makelaardij. Na de 1e bezichtiging, kwam al snel de 2e bezichtiging van een andere kandidaat en dat bleekt de juiste koper te zijn.

Corné, je enthousiasme kunnen we wel waarderen! 

07-11-2016
Als je een woning wilt verkopen ga je in je netwerk vragen, bij wie zou je dat doen. Corné van Dis van 4x1 Makelaardij werd daarbij direct genoemd. De samenwerking met Corné en het team op kantoor is zeer prettig verlopen. De afspraken stonden helder op papier, de verkooptekst werd eerst voor akkoord naar ons gemaild en de foto’s werden snel gemaakt nadat we de woning verkoop klaar hadden gemaakt. 

We konden het amper geloven!!!

2-10-2016 
Toen wij een makelaar zochten om ons te adviseren e.d. bij het verkopen van ons huis, ontdekten we dat 4x1 Makelaardij heel goed uit de bus kwam, zelfs als beste makelaardij van N-H werd gekozen.

Een echte aanrader!

29-09-2016 
Toen wij een makelaar zochten om ons te adviseren e.d. bij het verkopen van ons huis, ontdekten we dat 4x1 Makelaardij heel goed uit de bus kwam, zelfs als beste makelaardij van N-H werd gekozen.

Zeer tevreden!

22-09-2016
Wij wilden ons huis verkopen en gingen direct voor 4x1 Makelaardij. We dachten dat word een hele klus, belde het kantoor en het werd Corné van Dis. 

Zowel voor verkoop als aankoop een aanrader!

21-09-2016 
Al geruime tijd hadden we het idee om ons appartement in Hoorn te verkopen en terug te gaan naar onze roots.

Vlot verkocht!

21-09-2016 
Via Corné van Dis van 4x1 Makelaardij hebben we onze woning verkocht. In 2013 hebben wij de woning gekocht en we hebben hier met veel plezier gewoond. 

Heel tevreden

19-09-2016
Wij hebben gekozen voor Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij, omdat die goed op de hoogte is van de woningmarkt in de omgeving. Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van 4x1 Makelaardij. Het hele verkoopproces van onze woning is kalm en professioneel verlopen.

Een vlotte verkoop!

26-08-2016
Door diverse mensen in onze omgeving werden wij geadviseerd contact op te nemen met Corné van Dis van 4x1 Makelaardij toen wij vertelden van onze verkoopplannen. Na een prettig “informeel” gesprek waarin duidelijk werd wat onze wensen waren en aan de andere kant was het duidelijk wat wij van 4x1 Makelaardij konden verwachten. Dat is prettig, zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Na een aantal bezichtigingen en een prachtige advertenties in hun eigen woningkrant is onze woning vlot verkocht en inmiddels overgedragen aan de nieuwe eigenaar en hebben wij onze intrek gedaan in ons appartement in Grootebroek. Tevens waren we erg verrast met de leuke attentie na de verkoop. Nogmaals Corné, hartelijk dank voor je inzet! 

Een huis verkopen doe je samen..

18-08-2016
Eind vorig jaar hebben wij het plan opgevat om ons huis in Enkhuizen te verkopen en een passende bungalow te zoeken. Wij zijn begonnen met ons huis eens kritisch te bekijken en besloten toen o.a.. de kleuren van de wanden in een neutrale kleur te schilderen, beschadigingen bij te werken, de cv ketel (uit 98) en enkele lekke ramen te vervangen enz. enz. Onze verwachting was dat, om het huis snel te verkopen, de woning zo neutraal en instap klaar mogelijk moest zijn. Daarna hebben we een makelaar gezocht die het deel waar wij geen of onvoldoende verstand van hadden op kon pakken. Ons oog viel op 4x1 makelaardij, met name door het woord gebruik in advertenties, waaruit betrokkenheid en gevoelswaarde sprak. Afspraak gemaakt met makelaar dhr. van Dis en…. het eerste contact viel ons wat tegen. Wij vonden dhr. Corné van Dis wel heel stellig in een aantal zaken en wij waren bang dat we onvoldoende ruimte kregen om onze stem te laten horen. Later zou blijken dat dit gevoel geheel onterecht was! 

Dankzij de actieve werkwijze

22-07-2016
Afgelopen jaar besloten wij ons huis te verkopen, ondanks de slechte huizenmarkt. Na online rondgezocht te hebben naar een geschikte makelaar kwamen we er al snel achter dat we bij 4x1 Makelaardij zouden vinden wat we zochten. Na een afspraak gemaakt te hebben met Edward Roozendaal kwamen we al snel tot een opdracht tot verkoop via hem. Er werd goed meegedacht en ze stonden erg open voor het geven van suggesties en onze wensen. Ook de foto's waren erg mooi gelukt. 

Gewoon eerlijk en lekker normaal

18-07-2016
Wij wilden in september 2015 ons huis in de verkoop zetten. Hiervoor hebben we 4 verschillende makelaars uitgenodigd voor informatie. Edward Roozendaal was een van de makelaars die bij ons op visite kwam en het klikte direct. De rustige en duidelijke manier van uitleg beviel ons goed. Geen onwaarschijnlijke beloftes, gewoon eerlijk en lekker normaal. Na dat gesprek wisten we eigenlijk gelijk dat hij ons huis zou verkopen.

Zeer tevreden!

27-06-2016
Wij hebben onlangs de verkoopakten van het huis van onze moeder getekend. In de hele gang van zaken heeft 4x1 makelaardij waar gemaakt, wat er in hun formule staat. Wij zijn zeer tevreden over hun planning, daadkracht, meedenken en begeleiding van de verkoop. En wat heel belangrijk is, dat de verkoop in een ontspannen sfeer is verlopen.

Kies voor 4x1 Makelaardij!

20-06-2016
Toen we besloten hadden om ons huis in de verkoop te doen gaf onze adviseur de naam 4x1 Makelaardij door. We hebben toen contact opgenomen met de heer Roozendaal. Hij gaf ons het advies om alles goed voor te bereiden. Dus een goede waardebepaling en prachtige foto`s laten maken. De foto`s waren zo mooi dat we bijna verliefd werden op ons eigen huis.

Na 4x1 dag verkocht!

13-06-2016
Eind maart kwam Corné van Dis bij ons langs om over de woning te praten en alles op te nemen voor de verkoop ervan. De week erna werden er prachtige foto's van de woning genomen. En nog geen 3 dagen later stond onze woning op internet. Half april meldde de zich de eerste kijker voor de woning en het was meteen bingo. 

Super tevreden

09-05-2016
Wij zijn super tevreden over de dienstverlening van 4x1 Makelaardij. Uitstekende service geboden en heldere afspraken. Vanaf het begin meteen erg betrokken, eerlijk, reëel, enthousiast en gedreven. Met uitstekende marktkennis, altijd correct en met een prachtige presentatie van ons appartement op de website weet 4x1 Makelaardij realistische verwachtingen te managen en resultaat te bereiken. 

Binnen 4 weken verkocht!

01-05-2016
Een paar jaar geleden keek ik naar een huis in m'n woonplaats. Het werd verkocht door Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij. Hij was kundig en recht door zee. Dit huis niet gekocht, maar wel besloten: Deze man mag ooit mijn huis verkopen. Dit heeft hij dan ook gedaan. Binnen vier weken was ons huis verkocht, voor een prijs die voor mij boven verwachting was! 

Zeer dankbaar!

25-04-2016
Na de geboorte van onze dochter wilden wij graag ons appartement verkopen en een ééngezinswoning betrekken in een kinderrijke buurt. Binnen 3,5 maand heeft Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij ons appartement verkocht en nu wonen we heerlijk in onze mooie eengezinswoning. Dat alles op deze termijn gerealiseerd zou zijn, hadden we niet durven dromen! 

Binnen 3 maanden verkocht!

18-04-2016
We hebben ons huis (na lange tijd in stille verkoop) ondergebracht bij 4x1 Makelaardij. Waarom? Omdat deze makelaars zeer actief op de huizenmarkt zijn. (eigen kranten, pagina's in het weekblad, flyers etc.) Dat gaf vertrouwen! 

Zeer prettige ervaring!

04-04-2016  
Al eerder hadden wij een zeer prettige ervaring met Corné van Dis als verkoopmakelaar. Dus toen onze moeder overleed, en het ouderlijk huis verkocht moest gaan worden, zochten wij zijn nummer weer op. En wederom kunnen wij terugkijken op een prima verlopen samenwerking! Alles werd heel vlot en duidelijk geregeld.  

Wederom voor 4x1 Makelaardij gekozen

24-03-2016  
Wederom hebben wij voor Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij gekozen, want we hadden in het verleden al eerder een goede ervaring met dit makelaarskantoor. En dat hebben jullie ook deze keer weer bewezen. Edward is een man van openheid en eerlijkheid! Wij vinden het van groot belang dat de werkwijze open van aard is en de dames op kantoor vriendelijk zijn en gemakkelijk benaderbaar. De verkoop van onze woning is goed verlopen en alles is tot aan de overdracht voor de volle 100% begeleid door 4x1 Makelaardij.

Weer 4x1 Makelaardij

18-03-2016 
Wij hebben de verkoop van ons huis met behulp van Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij als zeer prettig ervaren. Binnen twee weken was ons huis verkocht. Dit dankzij de fijne samenwerking met Edward, het goede advies en de professionele foto's van ons huis. Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de overdracht zijn wij goed begeleid. Wanneer je vragen hebt staat er altijd een medewerker van 4x1 Makelaardij voor je klaar. Mochten wij nog een keer verhuizen, dan nemen wij zeker weer 4×1 Makelaardij! Hartelijke groet, Meneer Pietersma en mevrouw Klein 

Bedankt voor de prettige samenwerking

07-03-2016 
We zijn erg tevreden over de begeleiding door de mensen van 4x1 Makelaardij bij de verkoop van ons huis in Hoorn. De persoonlijke benadering, ook telefonisch was steeds vriendelijk, met interesse en zakelijk inzicht ten aanzien van de cliënt. Corné van Dis hebben we leren kennen als een sympathieke man met gevoel voor onze ideeën en wensen, met geduld, goede adviezen en resultaat gericht. 

4x1 Dé perfecte makelaar voor u! 

23-02-2016
Weer had ik het geluk om met Corné van Dis van 4x1 Makelaardij te kunnen samenwerken. In 2009 verkocht hij mijn appartement omdat ik groter ging wonen. Nu in 2015 hebben zij in 3 maanden tijd mijn maisonnette woning verkocht omdat ik definitief in Spanje blijf wonen. Corné van Dis is niet alleen de perfecte makelaar voor u, daarnaast heeft hij ook het heft in handen genomen voor de verkoop van de inboedel, het ontruimen van de woning en het in orde brengen van alle papieren. 

Niets dan lof!

19-02-2016
4x1 Makelaardij: vanaf het begin TOP. Corné gaf ons het gevoel of we de enige verkoper waren. Zeer attent in alle opzichten. Heldere communicatie, duidelijke afspraken die ze ook nakomen. Afspraak is afspraak. We werden na elke bezichtiging op de hoogte gehouden. Perfecte terugkoppeling. En het huis is binnen drie maanden verkocht. Niets dan lof over 4x1 Makelaardij. Vriendelijke groeten, Gery Broers 

Afspraak is afspraak

11-02-2016
Toen wij ons huis in de verkoop wilde doen, was het een kwestie van zoeken naar een goede en betrouwbare makelaar. Wij hebben contact gezocht met 4x1 Makelaardij en een afspraak gemaakt met Edward Roozendaal, die ons hierin heeft begeleid.

4x1 Bedankt!

09-01-2016
Graag willen wij het team en met name Corné van Dis bedanken voor de verkoop van onze woning. Het eerste gesprek verliep prettig! Toen de zeer professionele foto's ook dank hiervoor. En toen vrij vlot de eerste kijkers met al snel een eerste bieding. Al met al snel en vlot verkocht. Wij zijn er blij mee. Goed bereikbaar, altijd werden we terug gebeld, goede communicatie. Helemaal top!! 

Precies zoals je het graag wilt!

02-01-2016
Edward Roozendaal is goed, professioneel en duidelijk al jaren bekend met het vak. Wij zijn goed voorgelicht, hebben de tips opgevolgd en direct na de eerste Kijkdag van 4x1 Makelaardij zelf is ons huis gelijk verkocht. Al met al heeft het nog geen 2 maanden te koop gestaan en dat is toch precies zoals je het graag wilt?! Bedankt Edward! Met vriendelijke groet, G. van der Berg

Een zeer goede service

28-12-2015  
Een zeer goede service! 4x1 Makelaardij is een professioneel makelaarskantoor die een zeer goede service levert, zowel de makelaar Edward Roozendaal als de medewerkers op kantoor. De communicatie verliep prima, ook als er minder bezichtigen waren. Het appartement in Hoorn is binnen 6 maanden verkocht. Ik kan iedereen 4x1 Makelaardij aanbevelen als je een betrouwbaar makelaarskantoor nodig hebt dat je huis goed in de markt zet. Guido van der Meij

Fijne Feestdagen!

21-12-2015
Al eerder hadden wij een zeer prettige ervaring met Corné van Dis als verkoopmakelaar. Dus toen onze moeder drie maanden geleden overleed, en het ouderlijk huis verkocht moest gaan worden, zochten wij zijn nummer weer op. En wederom kunnen wij nu al terugkijken op een prima verlopen samenwerking! Alles werd heel vlot en duidelijk geregeld. Corné gaf ons ook veel goede tips hoe we het huis het beste verkoopbaar konden maken en hulp bij het papierwerk. Alles waar 4x1 voor staat is zeker waargemaakt! We zijn met de eerste kijkers tot een goede overeenkomst gekomen en vandaag hebben we bij de notaris de verkoop officieel gemaakt. Na een emotionele en drukke periode kunnen wij nu zorgeloos van de feestdagen gaan genieten! Esther en Lana Botman uit Grootebroek. 

Briljante samenwerking

17-12-2015
Toen we ons huis in de verkoop wilden doen hadden we twee makelaars uitgenodigd. De eerste indruk van Edward was professioneel, betrouwbaar en rustig. Tevens hadden we op Funda gekeken naar de verkoopresultaten van diverse makelaars. 4x1 Makelaardij stak daar met kop en schouders bovenuit. Ons gevoel was bij Edward echt het beste, dus we hebben hem de verkoopopdracht gegund. Voordat het huis op internet kwam had Edward al twee potentiele kopers uit zijn netwerk voor een bezoek ingepland. Dezelfde middag belde Edward al met positief nieuws ‘ik heb een bod’. Na advies van Edward en een stevige onderhandeling was het huis binnen twee dagen verkocht! De samenwerking kan ik alleen maar omschrijven als briljant. 4x1 Makelaardij raad ik ook iedereen aan!

Heldere communicatie

07-12-2015
Toen onze moeder overleed, moest het huis worden verkocht. Op aanraden van iemand van onze familie kwamen we bij 4x1 Makelaardij uit. Bij ons eerste gesprek met Corné werd, nadat wij onze situatie hadden uiteengezet, een plan van aanpak opgesteld. Echter nog voordat de foto’s voor een brochure konden worden gemaakt, meldde zich reeds een serieuze koper. 

Top service!

23-11-2015
Top service! Prima samenwerking, zowel verkoop- als aankoop makelaar voor ons. Ons huis was snel verkocht en Corné van Dis heeft prima onderhandeld voor ons nieuwe huis. Zelfs bij de overdracht van ons nieuwe huis in Drenthe was Corné aanwezig. Top service! Met vriendelijke groet, Fam. Rusting 

Enorm tevreden!

20-11-2015
We zijn enorm tevreden over 4x1 Makelaardij. Onze makelaar Corné van Dis is echt een topper, altijd bereikbaar. Enorm enthousiast en een harde werker. Hij kent zijn vak door en door en is betrouwbaar en snel. Ons huis is binnen 10 dagen verkocht. Chapeau! 

Optimale samenwerking

17-11-2015
Hierbij willen wij voor de samenwerking onze dank uit brengen naar 4x1 Makelaardij. Deze samenwerking vonden wij optimaal. Vooral de adviezen die wij mochten krijgen van Edward Roozendaal. Met het kantoor liep het al evenzo prima, vooral de begeleiding met de telefonisten was prima.

Realistisch beeld

15-11-2015
Door bemiddeling van 4x1 Makelaardij hebben wij, ondanks de moeilijke markt, binnen een redelijke termijn ons huis verkocht. Het was vooral prettig dat ons steeds een realistisch beeld werd gegeven van de huizenmarkt. Het werd niet mooier gemaakt dan het is. Sleutelwoorden zijn: prettig, zakelijk en toegankelijk. Cees en Thea Grapendaal

We raden 4x1 Makelaardij aan!

02-11-2015
Wij kwamen bij Corné van Dis, voor de verkoop van onze woning en na een goed gesprek en een goede voorlichting is het Te Koop bord geplaatst op een zaterdag. De donderdag erna waren er al de eerste 2 kijkers, maar de 2e kijker was al niet meer nodig want Corné had de woning al aan de 1e kijker verkocht en zeer tot onze tevredenheid en voor een goede prijs. 

Een dikke 10!

07-10-2015
Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop Corné van Dis ons heeft begeleid bij de verkoop van onze woning. Het is bijzonder te ervaren hoe hij alle tijd neemt. De snelheid waarmee wordt gereageerd op ingesproken voicemailberichten, mails en app’s: meestal binnen een uur wordt er gereageerd. 

Binnen twee weken verkocht

01-10-2015
Eigenlijk zegt dat al genoeg, maar ik wil er toch nog wat aan toevoegen. Ik had geen hoge dunk van makelaars toen we besloten ons huis te verkopen. Niet vanwege eigen slechte ervaringen maar, laten we wel zijn, je leest weinig positieve verhalen over de beroepsgroep. Inmiddels heb ik mijn mening flink moeten bijstellen.

Goede en bruikbare tips!

30-09-2015
Toen wij ons huis te koop wilden zetten, hebben wij op internet gezocht naar verschillende makelaarskantoren. 4x1 Makelaardij sprak ons als eerste aan en zodoende zaten we al snel om tafel met Edward Roozendaal. Vanaf het begin hadden we gelijk een goed gevoel bij Edward, daarom zijn wij ook met hem de samenwerking aangegaan. Edward heeft ons goede en bruikbare tips gegeven en in een korte tijd stond ons huis al te koop. Om een Kijkdag bekend te maken had het kantoor voor ons mooie flyers gemaakt, die wij in de buurt konden rondbrengen. Wat wij erg fijn vonden was, dat als wij vragen hadden of er was iets onduidelijks, wij altijd konden bellen en goed werden geholpen.

Zeer tevreden!

 22-09-2015 
Beroepsmatig had ik al eens met Corné van Dis te maken gehad. Ik wist dus dat Ja ook Ja was en Nee is Nee, heel duidelijk en effectief. Bij verkoop van ons huis heb ik dan ook al snel voorgesteld om hem in de arm te nemen, en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Snelle afspraak met fotografe/styliste, die ook prima in haar werk is en daarna kwam alles in een stroomversnelling. Duidelijke uitleg en communicatie, spelregels worden goed gevolgd, ik werd zeer goed op de hoogte gehouden ondanks dat de situatie best complex was, was het huis snel verkocht. 

Bijzonder goede begeleiding

17-09-2015 
Edward Roozendaal heeft mij geholpen bij zowel de verkoop van onze oude woning als bij de aankoop van mijn nieuwe woning. Onze woning was binnen 5 maanden verkocht, voor een goede prijs. Hierbij zijn we bijzonder goed begeleid. De foto's waren erg mooi en realistisch en ook aan de advertentietekst was veel aandacht besteed. Regelmatig vond er een kijkdag plaats. Ook tijdens het afschouwen en de overdracht was alles prima geregeld! 

Direct alles inzetten is zeer succesvol

 10-09-2015 
We hebben een zeer prettige ervaring met Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij. Hun manier van de woning op de markt zetten en direct alles inzetten om het huis onder de aandacht te brengen is zéér succesvol gebleken. We hebben onze woning binnen 5 weken verkocht, terwijl er in onze straat meerdere woningen al langere tijd te koop staan. Het contact met Edward was ook zeer prettig. Wij zijn erg tevreden. 

Binnen 2 weken verkocht, door Corné!  

18-08-2015  
Binnen 2 weken verkocht, door Corné! Hierbij wil ik het gehele team bedanken voor de goede zorg en begeleiding van de verkoop van mijn woning in nog geen twee weken tijd. Vakmanschap komt hier naar voren, bij zowel de makelaar als het kantoorteam. Ik ben blij en tevreden en bedank allen voor de inzet. Groeten, L. van Beusekom, Hoogkarspel.  

Een goed gevoel bij 4x1 Makelaardij

01-08-2015 
Ik heb mijn woning Te Koop aangeboden bij 4x1 Makelaardij. Na een gesprek met de Corné van Dis zag ik het wel zitten. Ze waren uitgeroepen tot Beste Makelaar van het jaar in Noord-Holland. In goed overleg zijn we het traject ingegaan. Na enkele bezichtigingen kwamen de biedingen en was de woning na 8 maanden verkocht. Toen kon ik naar een andere kleinere woning zoeken. Die vond ik al snel en woon nu in een appartement met veel plezier. Corné bedankt en natuurlijk ook het team van 4x1 Makelaardij. 

Eerlijke makelaar met goede adviezen

06-07-2015
Het idee ons huis te verkopen was makkelijk, we hadden andere dromen. Welke makelaar we moesten kiezen was anders! Al snel bleek de naam "4x1 Makelaardij" wel erg vaak aangeraden te worden. Met Corné van Dis van 4x1Makelaardij was er gelijk een klik. Hij was niet opdringerig en vond niet alles geweldig, hij was eerlijk en gaf een goede adviezen. We hebben gelijk besloten met zijn makelaardij in zee te gaan. 

Correcte communicatie en service

01-07-2015
Nog bedankt Corné en het team, en dan bedoel ik voor jullie inzet en de samenwerking bij de verkoop van onze woning. In een lastige tijd, kwam de woning in de verkoop, maar toch is deze naar ieders tevredenheid verkocht. Wij hebben geen moment spijt gehad dat we gekozen hebben voor Corné van Dis van 4x1 Makelaardij. Zowel de communicatie, presentatie, service en after sales waren uiterst correct en plezierig en vormen een basis voor een volgende koop/verkoop situatie. 

Goede en professionele makelaar

20-06-2015
"Het kopen en het verkopen van een huis is vaak een emotionele aangelegenheid. Maar het blijft ook een zakelijke overeenkomst. Daarom vonden wij het belangrijk om contact op te nemen met een makelaar met een goede, reële en professionele kijk op de markt. Onze reden van de verkoop van het huis was een trieste, het overlijden van onze moeder vorig jaar. Dan komt er een beslissing, de verkoop van het 

Realistisch en authentiek

18-06-2015
De verkoop van onze woning is vlot gegaan. Corné van Dis is goed meedenkend, ook buiten de eigen dienstverlening. De realistische prijstelling heeft er zeker voor gezorgd dat onze woning snel verkocht was. Het team van 4x1 Makelaardij is authentiek, accuraat en punctueel. De vriendelijke en beleefde instelling van Corné van Dis zorgde ervoor dat we er vertrouwen in hadden. Bedankt voor de prettige samenwerking! 

Zeer tevreden met 4x1 Makelaardij!

15-06-2015
Van diverse personen had ik het advies gekregen als je je huis wilt verkopen: bel Corné van Dis van 4x1 Makelaardij. Corné had al eerder een woning van een buurman in de straat verkocht, van een familielid en een woning verderop in de wijk. Eerder had ik Corné over de vloer gehad vanwege een taxatie om de hypotheek te wijzigen. Met Corné heb ik een afspraak gemaakt, omdat we wilden verhuizen vanwege ons werk naar Amsterdam. Corné kwam langs en gaf duidelijke adviezen m.b.t. het opruimen van de woning en het zo neutraal mogelijk kunnen presenteren tijdens de bezichtigingen. 

Altijd bereikbaar

12-05-2015
Na de beslissing te hebben genomen mijn huis te koop te zetten heb ik eerst een aantal gesprekken gevoerd met makelaars. Het beste gevoel had ik bij Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij. Dit bleek een goede keuze te zijn geweest. Er werden mooie foto’s gemaakt door een interieurstyliste en de verkoop werd snel online gezet. Edward was altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren, de communicatie altijd helder en ook de onderhandeling verliep vlekkeloos.

Van 2 woningen naar 1 droomhuis met 4x1 Makelaardij

8-5-2015
In 2011 zijn wij gaan samenwonen en er ging 1 woning in de verkoop. Na hier en daar rondkijken en informatie werd onze keuze Corné van Dis van 4x1 Makelaardij. Het duidelijke verkoopverhaal, de begeleiding en de foto’s waren voor ons reden om met hem in zee te gaan. Ondanks dat de woning net buiten de regio viel, zag Corné het als een uitdaging en er volgende zeer veel bezichtigingen en vele belletjes over het verloop van de verkoop. Begin dit jaar kwam de nieuwe bewoner op het pad. Binnen 1 ½ maand was alles geregeld. Omdat wij met vakantie waren nam Corné de honneurs waar bij de notaris. Super ! 

Corné bedankt!  

25-04-2015  
Na het overlijden van mijn tante moest haar huis verkocht worden. Op aanraden van de notaris en na navraag bij de buren van mijn tante heb ik gekozen voor 4x1 Makelaardij. Corné van Dis heeft binnen de termijn die ik voor ogen had, gezorgd dat de woning werd verkocht. De contacten met Corné en zijn collega's verliepen altijd constructief. ik zou het kantoor dan ook aan anderen aanbevelen. Nogmaals bedankt Corné  

Verkocht in 4 dagen!

16-04-2015 
Na het afronden van wat kleine klusjes besloten we ons huis eind oktober in de verkoop te zetten. Ik heb contact opgenomen met 4x1 Makelaardij en vroeg aan Corné 'ik zoek een goede verkoper voor ons huis', Corné antwoorde die heeft u nu gevonden… Samen hebben we naar onze wensen en mogelijkheden gekeken. In eerste instantie konden wij het niet vinden in de verkoopprijs die werd voorgesteld, biedingen vanaf is toch wat anders dan een vraagprijs. Maar na deskundig advies van Corné werd naar volle tevredenheid ons persoonlijk verkoopplan gerealiseerd. 

Een echte aanrader!

11-04-2015
Wij hebben Edward leren kennen bij een open huis in de Bangert Oosterpolder. Dat eerste huis is het niet geworden, maar de pro-actieve houding van Edward heeft er wel voor gezorgd dat wij een taxatie van onze toenmalige woningen hebben laten uitvoeren door Edward. Ongeveer een half jaar later kwamen we dan toch een woning tegen waar we serieus interesse in hadden. Na een paar makelaars uitgenodigd te hebben om onze woning te bekijken kwamen we toch weer bij Edward uit. Zijn hele verhaal en verkoopplan sloten perfect aan bij ons gevoel. Na alles in gang gezet te hebben was het eindelijk zover, op donderdag kwam onze woning te koop. Binnen 2 dagen hadden we 4 bezichtigingen en na 4 dagen had Edward onze woning verkocht. Ook nog ruim boven de bieden vanaf prijs!!

Ons huis snel verkocht

26-03-2015
De keuze voor 4x1 Makelaardij had te maken met het feit dat zij degenen waren die succesvol in de directe omgeving de te koop staande huizen verkocht. Je huis 'te koop' zetten, maar ook daadwerkelijk willen 'verkopen' werd ons duidelijk gemaakt, was een reële vraagprijs. Een marktprijs is mede bepalend om je huis wel of niet te verkopen. Afgaand op de inschatting van de heer Van Dis is het huis snel verkocht. 

4x1 Makelaardij; een absolute aanrader!

15-03-2015
In exact drie maanden ons huis verkocht! We hadden er een hard hoofd in omdat onze woning al de 4e op rij was in de straat die te koop kwam. Toch de stoute schoenen aangetrokken en 4x1 Makelaardij ingeschakeld. Door goede adviezen te geven heeft Edward Roozendaal ons daarmee uitstekend geholpen. En uiteraard alles steeds in goed overleg. Ook bij de koop van onze huidige woning heeft Edward ons met raad en daad bijgestaan. Hij let echt op alles, waar je als potentiële koper niet bij stilstaat. 

Altijd bereikbaar en er werd meegedacht

5-3-2015
Hier mee wil ik het team van 4x1 Makelaardij bedanken voor de fijne samenwerking. Hebben steeds een goed contact gehad met Corné van Dis en hij was altijd bereikbaar en dacht goed met je mee van het begin tot de verkoop. Ook op het kantoor kon je altijd terecht met vragen. Wij raden iedereen aan om met hun jullie huizen te verkopen. 

Duidelijke taal, heldere afspraken; een prettige samenwerking!

16-02-2015
In het weekblad stond een advertentie van 4x1 Makelaardij in Hoorn die mijn aandacht trok. Mijn huis in Enkhuizen stond al geruime tijd te koop en in de zomer had ik besloten om mijn leegstaande woning een tijdje uit de verkoop te halen, het op te knappen waar nodig en dan in het voorjaar weer aan te bieden. Nu kwam deze advertentie voorbij en die sprak me gelijk aan. Duidelijke taal, groot bereik van potentiële kopers, fijne aanbieding wat betreft gratis advertentie e.d. en direct respons op mijn vraag aan de heer Corné van Dis of hij wat zag in de verkoop van mijn woning. Na wat aanwijzingen (de verfkwast moest er toch nog aan te pas komen) en heldere afspraken stond mijn huis in de laatste week van december weer te koop. In de maanden die volgden werd ik steeds keurig op de hoogte gehouden van bezichtigingen en de ‘’commentaren’’ van de kijkers. 

Meer dan tevreden en positief

04-02-2015
Ik heb voor 4x1 Makelaardij gekozen omdat we goede ervaringen hadden met Edward Roozendaal bij de verkoop van het huis van mijn ouders, zo’n 5 jaar geleden. Ons huis is nu binnen 6 weken verkocht en dat had ik echt niet verwacht in deze tijd!

Uitermate tevreden over de begeleiding

28-01-2015
Onze woning werd één week voor het uitbreken van de economische crisis op ons verzoek door 4x1 Makelaardij in de verkoop genomen. Dat daarna talloze elementen een rol hebben gespeeld m.b.t. de huizenmarkt behoeft geen betoog. Maar ondanks het feit dat e.e.a. ook zijn weerslag had in makelaarsland, was daarvan door ons niets te merken bij 4x1 Makelaardij  

De keuze is gemakkelijk: 4x1 Makelaardij!

23-01-2015
Wij hebben ons huis verkocht; in 12 dagen tijd! Wie had dat ooit gedacht? Dit is ons gelukt dankzij de goede, professionele hulp van 4x1 Makelaardij. Bij het kennismakinggesprek met Edward Roozendaal hadden wij direct een goed gevoel. Hij zegt waar het op staat en is in al die tijd zijn afspraken en beloftes keurig nagekomen. Edward gaf ons enkele tips/feedback om de verkoop van ons huis gemakkelijker te maken.

Daadkrachtig en betrouwbare makelaar

05-01-2015
Wij konden er niet omheen om voor 4x1 Makelaardij te kiezen om ons huis bij hun in de verkoop te doen. Wij kenden Corné van Dis al enige jaren, hij heeft namelijk ook het huis van onze zoon en dochter op korte termijn verkocht. Wij zelf moesten wel enige tijd geduld hebben maar uiteindelijk heeft Corné van Dis het toch verkocht. 

Dit makelaarskantoor steekt er met kop en schouders boven uit.

 15-12-2014  
Wij hebben de afgelopen jaren gekeken welke makelaardij creatief en snel zijn woningen heeft verkocht. De keuze voor 4x1 makelaardij was snel bepaald. Vanaf de eerste afspraak zijn Corné van Dis en zijn team snel in actie gekomen. Het resultaat: de woning was binnen een maand verkocht. Wij hebben geconstateerd dat vooral communicatie en daadkracht hoog in het vaandel staan.  

Zeer tevreden

02-12-2014 
Zeer tevreden over het Team 4 x 1 Makelaardij, duidelijke informatie betreft de verkoopvoorwaarden. Snelle terugkoppeling zowel van Corné van Dis als van de dames op kantoor, ook de complimenten voor fotograaf die op de juiste manier de woning in beeld heeft gebracht. Binnen 1 maand verkocht en ook al overgedragen bij de notaris. Als laatste stel ik een presentatie met een duidelijke weergave van de plattegronden zeer op prijs. De heer Schaap Hoorn 

4x1 Makelaardij komt afspraken na

20-11-2014
In januari van dit jaar besloten wij over te stappen naar een andere makelaar. In het verleden had ik eerder met Corné van Dis te maken gehad en dat was erg goed bevallen. 4x1 makelaardij was inmiddels bekend bij ons en we hebben een afspraak gemaakt. De manier waarop Corné met je als klant omgaat is zeer professioneel te noemen. Hij kent de markt en heeft een verkoopplan waarover goed nagedacht is. De advertenties en de kijkdagen zijn succesvol en Corné blijft enthousiast na iedere bezichtiging.  

Binnen 2 dagen verkocht!

06-11-2014
Toen we eenmaal de keuze hadden gemaakt om ons huis te verkopen, waren we er vrij snel uit, 4x1 makelaardij had onze absolute voorkeur. Dat bleek een juiste beslissing want wij hebben de samenwerking met 4x1 makelaardij als meer dan prettig ervaart. Omdat het voor ons de eerste keer was dat we ons huis gingen verkopen, kregen we de nodige aandacht en uitleg. Geen enkele keer zijn we met vragen blijven zitten en altijd hebben wij het gevoel gehad dat wij zelf de controle hadden over het verkoopproces.

Een actieve makelaar!

03-11-2014
1. Contractvorming correct en duidelijk 2. Overleg en informatie over voortgang bijzonder goed 3. Oplossen van knelpunten op eigen initiatief zeer correct 4. Duidelijke informatie naar opdrachtgever en geregelde terugkoppeling 5. Corné van Dis van 4x1 is de eerste makelaar in mijn ervaring van 50 jaar die niet " achterover " leunt maar actief bij de zaak is betrokken. De heer Kuijper Hoorn  

4x1 Makelaardij: vriendelijk en accuraat

01-11-2014
Nadat ik had besloten mijn huis te verkopen omdat ik ging samenwonen was mijn keuze voor een makelaar niet moeilijk. Edward Roozedaal van 4x1 Makelaardij was daar de juiste persoon voor omdat ik het verleden ook al eens met goed gevolg een beroep op hem had gedaan voor de verkoop en aankoop van een huis. Na een zeer prettig eerste gesprek werden er prachtige foto’s gemaakt, plaatsing in kranten en op websites en er volgde een kijkdag met als gevolg dat het huis binnen korte tijd verkocht werd.

En toen kon de vlag uit!

 28-10-2014  
Corné van Dis was erin geslaagd ons huis te verkopen. Onvermoeid en altijd goed gemutst was hij er om belangstellende bezoekers rond te leiden. Na afloop direct gebeld om te vertellen over zijn ervaringen, steeds bleven we goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Door de snelle verkoop van ons pand komt hem dan ook alle lof toe. Corné van Dis hebben wij als aankoopmakelaar ingeschakeld.  

4x1 Makelaardij: Mijn makelaar!

20-10-2014
In de afgelopen periode heeft Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij mijn huis verkocht. Ondanks de zware tijd in de huizenmarkt was mijn huis binnen één jaar verkocht. Gedurende de tijd dat het huis te koop stond heb ik kunnen ervaren waar 4x1 Makelaardij voor staat…. Goede communicatie, goede presentatie en oprechte service. Zo werden er, in overleg, doordeweekse Kijkavonden gehouden voor potentiële kopers. Daarnaast waren er de ludieke 4x1 acties met ijsjes uitdelen voor de gehele wijk (de kraam en het springkussen stonden vlakbij mijn huis). Natuurlijk ook deelname aan de landelijke “Open Huis”-route, maar ook de “Open Huis”-route van 4x1 Makelaardij zelf met extra vermeldingen in de 4x1 Krant 

Professionele fotoreportage en diverse verkooptips 

 02-10-2014 
Wij hoorden over Corné van Dis via verschillende mensen dat hij een betrokken makelaar is en oog heeft voor de verkoop van een huis. De eerste keer dat hij bij ons was om over de verkoop te praten kwam al snel naar voren dat hij een heel plan heeft om een huis te verkopen. De professionele fotoreportage die gemaakt is van ons huis heeft zeker meegeholpen om het huis sneller te verkopen. 

Gemaakte afspraken werden nagekomen

25-09-2014
Na de positieve reacties van mijn zus en onze dochter, die beiden hun huis via 4x1 Makelaardij hadden verkocht, hebben ook wij hiervoor gekozen. Edward Roozendaal was onze makelaar en zijn rustige benadering sprak ons aan. Ons huis is na ongeveer een half jaar naar ieders tevredenheid verkocht. Contact met Edward en het kantoor hebben wij als heel goed ervaren; we werden terug gebeld als dat was beloofd en gemaakte afspraken werden nagekomen. Mede hierdoor hadden wij besloten dat we Edward ook als aankoopmakelaar te vragen.

Zeer tevreden

15-09-2014
De keuze voor ons welke makelaar zal ons appartement gaan verkopen was niet moeilijk. Een aantal vrienden en kennissen hebben we gevraagd om advies en die adviseerde ons Corné van Dis. Na een vriendelijk en prettig gesprek met hem is de verkoop gestart. Buitengewoon mooie foto's zijn gemaakt en diverse bezichtigingen volgde.  

De samenwerking met Edward Roozendaal is top verlopen

15-09-2014
Met de intake was voor mij al duidelijk dat 4x1 Makelaardij het ging worden. Eerst nog even het huis voorzien van een nieuw verfje en de boel om het huis even opruimen. Toen de foto’s laten maken, dit werd erg goed gedaan. Vervolgens ging de verkoop online, daarna kwam het bord in de tuin; en 2 dagen later werd ik door de binnendienst van het kantoor gebeld voor de eerste bezichtiging.

Goede samenwerking met 4x1 Makelaardij

11-09-2014
Onlangs is mijn woning, binnen 14 dagen, met succes verkocht door Corné van Dis van 4x1 Makelaardij. Zelfs in een tijd waarin het aanvragen/rondkrijgen van een hypotheek niet altijd even makkelijk is, is het gelukt! 

Boven verwachting goed georganiseerd!

28-08-2014
Boven verwachting goed georganiseerd Hierbij wil ik mijn dank naar jullie aangeven voor de fijne en adequate medewerking bij de verkoop van mijn woning. De verkoop ging allemaal heel snel en de samenwerking met 4x1 Makelaardij was boven verwachting goed georganiseerd. Nooit gedacht dat het zo snel ging. Ook de fotograaf bedankt, mooie foto’s en professioneel.

Communicatie helder en duidelijk

12-06-2014
Vorige zomer besloten we onze woning via 4x1 Makelaardij te verkopen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Al snel kwam er een professionele fotografe en er werd ook een hoogtefoto gemaakt. Zowel de foto’s als de tekst waren uiterst professioneel en er hoefde dan ook vrijwel niets aan bijgeschaafd te worden. Edward zorgde voor de nodige loop en communiceerde altijd helder en duidelijk naar alle betrokkenen.

4x1 Makelaardij die doet het!

23-05-2014
10 weken is toch wel een hele snelle verkoop in deze tijd, mede door het team van 4x1 Makelaardij. Deze willen we bedanken! Zonder hun inzet was dit niet gelukt. Ook het contact voor de bezichtigingen verliep heel goed. Na afloop het overleg met Corné vonden wij ook prettig verlopen. 

Yes! Ons huis is verkocht en dat binnen 8 maanden tijd!

21-05-2014
Toen we het huis in april te koop wilden zetten, hebben we met diverse makelaars gesproken. Bij Edward Roozendaal hadden we het beste gevoel. Aanvankelijk hadden we onze bedenkingen bij het 'bieden vanaf' systeem, maar dit bleek later toch te werken. De foto's die gemaakt zijn door een professionele fotograaf hebben er volgens ons echt toe bijgedragen dat het huis zo snel verkocht is. Ook kregen we van bekenden veel complimenten over de foto's. 

Fantastische service

21-05-2014
De aanpak van makelaar Corné van Dis heeft ons doen besluiten om de samenwerking aan te gaan. De communicatie, kwaliteit, service en klantgerichtheid wordt door 4x1 Makelaardij zeker waar gemaakt! Na een paar dagen hadden we al 5 bezichtigingen! 

Een echte West-Friese houding

06-05-2014
Het volgende willen wij toch graag even kwijt: Wij hadden ons huis te koop staan via 4x1 Makelaardij. Omdat Edward Roozendaal goed luisterde naar ons is het huis binnen acht weken verkocht! Jullie doen wat er gezegd wordt en zeggen wat jullie doen. Een echte West-Friese houding en dat paste heel goed bij ons. Dus bedankt voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Familie Meijaard

Zeer dankbaar

20-04-2014
Wat al een jaar terug lijkt, is slecht nog maar enkele maanden geleden, dat wij het idee kregen om eens rond te gaan kijken naar andere huizen. Al gauw besloten wij de gok te wagen en hebben we Corné van Dis uitgenodigd om door te spreken wat het betekent als ons huis op de huizenmarkt zou komen. 

Verkocht binnen 13 dagen!

20-04-2014
Toen ik mijn huis kocht 12 jaar geleden was ik zeer onder de in druk van de verkopend makelaar. Zeer oprecht en eerlijk. Ja dat was Corné van Dis. Ik had het idee mocht ik ooit me huis verkopen, neem ik hem in de arm als verkoper van mijn huis, om het huis door hem te laten verkopen. Nou het moment was daar ik ging mijn huis verkopen, en zo doende schakelde ik 4x1 Makelaardij in. 

Bedankt 4x1 Makelaardij!

15-04-2014
Wij hebben ons huis verkocht via 4x1 Makelaardij, onze makelaar was Edward Roozendaal. Ons huis was zeker niet de mooiste op het moment dat we aan de verkoop begonnen, maar Edward zag werkelijk door de situatie heen. Na wat aanwijzingen van hem is er besloten dat ik het huis her en der wat ging opknappen zodat het er beter uitzag.

Ons huis binnen 14 dagen verkocht!

10-04-2014
Op voorspraak van onze overburen hebben wij Corné van Dis van 4x1 Makelaardij uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Corné maakte op ons direct een zeer goede, zakelijke en overtuigende indruk. De presentatie van ons huis in de brochure en op de website was erg goed verzorgd. Binnen enkele dagen belde Corné voor de 1e bezichtiging en ’s avonds, dezelfde dag, met de mededeling dat er een bod was uitgebracht. Binnen enkele uren waren wij eruit en was ons huis verkocht! Een dikke 10 voor Corné van Dis en zijn collega’s van 4x1 Makelaardij! Met vriendelijke groet, De heer en mevrouw Van Driest Venhuizen  

Fantastische service

07-04-2014
Nadat wij met groot succes onze woning hadden verkocht via Edward van 4x1 Makelaardij hebben wij besloten om hem ook in te huren voor de koop van ons nieuwe huis. Tot op de dag van vandaag kijk ik daar nog met grote tevredenheid op terug. Hun betrokkenheid/service en behulpzaamheid was echt fantastisch te noemen.

Binnen 12 dagen verkocht!

 07-04-2014 
De wijze waarop 4x1 Makelaardij hun woningen presenteert was voor ons reden Edward Roozendaal uit te nodigen voor een oriënterend gesprek. Nadat hij de voordelen van "biedingen vanaf" had uitgelegd waren wij er van overtuigd dat hij de juiste makelaar was.  
 

Binnen 4 dagen verkocht!

 07-04-2014 
Het kan soms raar gaan. Vrijdag 15 november liepen wij voor een oriënterend gesprek bij 4x1 Makelaardij binnen. Edward Roozendaal is de man van een collega, daarom bezochten we zomaar het pand op het Breed in Hoorn. Wij hadden een leuk huis in Blokker gezien en wilden wel eens weten wat er bij de aankoop van een woning en de verkoop van je eigen woning allemaal komt kijken. Omdat we hier nu eenmaal niet veel ervaring in hebben (...), was het prettig dat Edward direct alle tijd voor ons nam en duidelijk de weg wees die bewandeld moet worden in de wereld van de makelaardij  
 
 

4x1 Makelaardij, je kunt er niet om heen!

 07-04-2014 
4x1 Makelaardij heeft u er nog nooit van gehoord? als beste makelaar van West-Friesland hebben zij laatst een 9,2 gescoord! En landelijk gezien was het ook niet verkeerd, daar werd 4x1 Makelaardij met een twaalfde plaats vereerd. Bij aankoop van onze nieuwe stek maakten wij kennis met meneer van Dis, de koop is vlot verlopen wat voor beide partijen prettig is.
 
 

Verkocht binnen 2 maanden!

 05-04-2014  
Begin augustus 2013 hebben wij het huis van ons overleden moeder in de verkoop gedaan bij 4x1 Makelaardij, omdat we in het verleden ook contact hebben gehad met Edward Roozendaal. Na een reële waardebepaling kwamen de eerste bezichtigingen, waar actief en doortastend op ingespeeld werd. Hiervan werden we duidelijk op de hoogte gesteld door Edward.  
 

Prettige afhandeling tot de notaris!

06-04-2014
Nadat we hadden besloten om het appartement van mijn moeder te verkopen kwamen we al snel tot de conclusie dat 4x1 Makelaardij de enige en juiste keuze was. Vanaf het begin was de “klik” er. Netjes, klantvriendelijk en zeer vakkundig met hele goeie tips van Corné van Dis.  
 

Dé makelaar voor West-Friesland  

05-04-2014
4x1 Makelaardij in de persoon van Edward Roozendaal is een goede keus gebleken. Laagdrempelig in contact, professioneel in de benadering, korte lijnen, servicegericht en kennis van zaken. Daarbij willen we ook nog noemen de mooie fotoreportage van het huis en de vermelding in de 4x1 Krant en de snelle terugkoppeling na een bezichtiging met een goed advies.
 

Een dikke pluim!

05-04-2014
Wat een super makelaar! Corné van Dis en zijn team zijn geweldig. Voor deze makelaar een dikke pluim, ons huis in 3 maanden verkocht. Prima begeleiding. Ze geven je het gevoel dat ze er continu mee bezig zijn om je huis te verkopen. .
 

Hart voor z’n werk

05-04-2014
Corné van Dis van 4x1 makelaardij heeft duidelijk hart voor z’n werk, respect voor het huis van de klant en doet altijd wat hij beloofd heeft te doen. Ook de medewerkers op kantoor zijn altijd zeer correct en snel met het afhandelen van vragen. Met vriendelijke groet, De heer en mevrouw Hartgers 
 
 
  

4x1 speerpunten zijn waargemaakt!

01-04-2014
Wij houden niet zo van meedoen aan promotionele activiteiten. Maar deze keer wel. Omdat 4x1 Makelaardij dat verdient. Onze te verkopen woning is van het begin af in tekst en foto's professioneel gepresenteerd. Wij zijn voortdurend betrokken geweest bij alle activiteiten. Iedere bezichtiging was natuurlijk spannend. Het was dan ook heel fijn om elke keer na een bezichtiging binnen 10 minuten een telefoontje te krijgen en geïnformeerd te worden over de reacties. Het hele traject tot en met de overdracht bij de notaris is prima begeleid. Wij hebben de samenwerking met Edward Roozendaal en zijn team als heel prettig ervaren. Kortom: Zij hebben de 4x1-speerpunten voortreffelijk waargemaakt.

Zeer tevreden met Corné van Dis 

01-04-2014
Op advies, via mondelinge reclame van een eerdere klant van 4x1 Makelaardij, ben ik naar Corné van Dis gestapt. Eerst voor een uitgebreide taxatie en vervolgens ook de verkoop. In de huidige markt moet je net dat stapje harder lopen en dat is gebeurd. Vele kijkers zijn langs geweest tijdens de kijkdag en de eerste heeft het huis gekocht. Zeer positief over het geheel, een aanrader om je huis te verkopen. Duidelijk, snel met opvolgen van vragen en prima service! Met vriendelijke groet, De heer H. Brinks, Hensbroek

3 woningen verkocht door 4x1 Makelaardij

01-04-2014
Nadat we hadden besloten om onze 3 woningen in Medemblik te verkopen, kwam ik bij Corné van Dis van 4x1 Makelaardij terecht. De reden waarom ik voor 4x1 Makelaardij gekozen had was omdat ik gehoord had dat ze professioneel waren, en er “bovenop” zaten. Na een prettig intakegesprek tussen makelaar en verkoper werd al snel besloten om open huis te houden. De woningen zagen er netjes uit, het was mooi weer en er kwam die avond 1 potentiële koper. De aanpak van 4x1 Makelaardij is dat de woningen voor een “vanaf prijs” aangeboden worden. Dit houd in dat je als verkoper rekening houd met een bodemprijs en niet met een vraagprijs waar wat nog wat af onderhandeld kan worden. In deze moeilijke tijd om woningen te verkopen wordt vooral via internet geselecteerd op de laagste prijs binnen een categorie en zo heb je in ieder geval meer kans dat er kijkers komen op zo’n open dag.
 

Goede kennis van zaken en een goed gevoel!

29-03-2014
Vorige maand hebben we ons huis verkocht. Ondanks de huizencrisis hebben we onze vrijstaande woning voor een acceptabel bedrag kunnen verkopen. Hierbij gaat onze dank dan ook zeker uit naar 4x1 Makelaardij en onze makelaar was Corné van Dis. Vanaf het eerste gesprek was het gevoel goed! Door goede kennis van zaken, kijk op aankleding van de woning, juiste onderhandelingen, maar bovenal goede afhandeling (t/m de notaris) is in relatief korte termijn een nieuwe eigenaar gevonden.  

Na 15 jaar ons huis in de verkoop

28-03-2014
Na vele jaren met plezier aan de Nuwendoorn te hebben gewoond hebben wij besloten om ons huis in de verkoop te doen. Corné van Dis kennen we al jaren en het was voor ons vanzelfsprekend om hem uit te nodigen voor een gesprek. De aanpak van 4x1 Makelaardij sprak ons zo aan dat Corné de opdracht kreeg. Wij realiseerde ons terdege dat de tijd niet zo gunstig was en moesten rekening houden met een jaar om ons huis te verkopen. De strategie, Communicatie, Kwaliteit, Service en Klantgerichtheid heeft 4x1 Makelaardij volledig waargemaakt. Na iedere bezichtiging meteen terugkoppeling, tussendoor een evaluatiegesprek, regelmatig telefonisch contact en meedenken met de klant. Na een kijkdag, een open huis en een behoorlijk aantal serieuze geïnteresseerden was het bingo.

Juiste keuze!  

 25-03-2014 
Een groot object verkopen in deze tijd is zeker niet makkelijk maar 4x1 Makelaardij is het gelukt. Wij hadden Corné van Dis als makelaar, een serieuze man die weet waar hij mee bezig is maar ook zeker zijn humor goed inzet. Wij Familie Posch willen jullie dan ook bedanken voor de goede zorgen omtrent de verkoop en vinden dat de titel “makelaar van het jaar” jullie zeker toekomt.  
 

Aan- en verkoop door 4x1 Makelaardij

 25-03-2014 
We hadden we de beslissing genomen ons huis te koop te zetten om daarna iets groters te zoeken. Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd met makelaars, hadden we het beste gevoel bij Edward van 4x1 Makelaardij. We waren Edward al een keer eerder tegengekomen tijdens een bezichtiging, de openheid van zaken, integriteit en de tijd voor de bezichtiging beviel ons erg goed. Na verloop van tijd bleek dit uiteindelijk ook een goede keuze te zijn geweest. Edward was eigenlijk altijd bereikbaar als we vragen voor hem hadden, ook buiten kantooruren. Daarnaast kregen we tips om ons huis interessanter te maken voor potentiële kopers en kregen we uitgebreide verslagen van kijkers die langs waren geweest.
 

Uitstekende inzet van 4x1 Makelaardij

 21-03-2014  
Na goede berichten te hebben gehoord over 4x1 Makelaardij, hebben ook wij ook met Corné van Dis gebeld. Na eerst een kennismakingsgesprek te hebben gehad, ging ons huis in de verkoop. Er werden mooie en duidelijke foto’s gemaakt van het huis en de informatie op het internet was heel uitgebreid. Daarbij gaf Corné enkele adviezen om de woning nog beter tot zijn recht te laten komen. Wij hebben vele bezichtigingen gehad en we deden mee met de open huis dagen. Als er een bezichtiging was geweest, werden we dezelfde dag nog door Corné gebeld en deed hij verslag..
 

Binnen een paar weken verkocht

20-03-2014
Als je een makelaar zoekt die duidelijk, professioneel en klantvriendelijk is, ben je bij Corné van Dis van 4x1 Makelaardij aan het juiste adres. Ons huis heeft hij binnen een paar maanden verkocht. De communicatie is altijd helder geweest en we kregen na elke bezichtiging direct terugkoppeling. Conclusie, als wij weer een makelaar nodig zouden hebben hoeven wij niet meer te zoeken! Groeten, De heer en mevrouw Peters Hoorn..

Een tevreden klant!

20-03-2014
Toen ik Corné van Dis vroeg om mijn huis te verkopen, wist ik dat ik goed zat. Het huis is snel verkocht! Corné is klant gericht, toont initiatief, is doortastend en snel. Hij heeft ook geen 9-5 mentaliteit. Hij denkt met je mee en is nog vindingrijk ook! Al met al een goede reden om voor Corné van Dis te kiezen. Met vriendelijke groet, Mevrouw Van der Weij 

Binnen een paar maanden verkocht!

19-03-2014
Als je een makelaar zoekt die duidelijk, professioneel en klantvriendelijk is, ben je bij Corné van Dis van 4x1 Makelaardij aan het juiste adres. Ons huis heeft hij binnen een paar maanden verkocht. De communicatie is altijd helder geweest en we kregen na elke bezichtiging direct terugkoppeling. 

Binnen een paar maanden verkocht!

19-03-2014
Al zeven jaar bezitten we een huis in Hongarije en eens zou de tijd komen om ons huis in Hoorn te verkopen en te emigreren. Die tijd kwam eerder dan verwacht. Voor ons was er maar één makelaar die deze klus zou kunnen klaren in deze moeilijke tijd op de huizenmarkt, dus Corné van Dis van 4 x 1 Makelaardij gebeld. Na een gesprek en een reëel bieding bod pakte Corné het direct voortvarend aan. Na opvolging van de adviezen over styling van ons huis, een mooie fotorapportage op Funda en een open dag in het voorjaar stond ons huis in de picture van toekomstige kopers. Zoals Corné aangaf kon hij het niet alleen dus bij een bezichtiging stond er een vrolijke ruiker in huis en zag alles er tip top uit.   

Binnen een paar maanden verkocht!

16-03-2014
Wij vonden het bijna eervol om zaken te doen met Edward Roozendaal. Steeds, als jij ons bezocht, hadden wij het gevoel een VIP-behandeling te krijgen; alsof wij die éne speciale opdrachtgever waren waar jij zo je best voor deed. Overigens: met een mooi resultaat waar wij dik tevreden mee zijn!  

Verkocht dankzij kijkdag

12-03-2014
Heel blij waren wij, toen we hoorden dat we onze eerste keus in een nieuwbouwproject konden kopen! Maar tegelijkertijd schieten er nog veel meer dingen door je hoofd. Wat doen we met onze huidige woning, nu al te koop zetten of toch nog even wachten tot we wat meer weten over onze nieuwe woning? Met zo’n onstabiele woningmarkt kun je totaal niet inschatten hoe het allemaal gaat lopen, dus besloten we om onze woning direct in de verkoop te zetten. Nadat we het hele huis eens flink hadden opgeruimd, hebben we Edward Roozendaal gebeld. We waren vanuit het verleden al goed bekend met de werkwijze van Edward, dus over de vraag wie onze woning zou moeten verkopen, hoefden we niet lang na te denken.

Recent bekeken