De naam 4x1 Makelaardij en het logo

Met onze naam geven we aan we er naar streven om in ieder geval op onderstaande 4 punten nummer 1 te zijn:

  • 1 in communicatie
  • 1 in kwaliteit
  • 1 in service
  • 1 in klantgerichtheid

Kortom: we willen 4x1 zijn.

Wat betreft communicatie, onderhouden wij regelmatig contact met onze klanten. Tevens gaan wij goed om met eventueel potentiële kopers. Ook de kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Als voorbeeld noemen wij onze professionele styliste/fotograaf die alle woningen voor ons fotografeert.

Een goede service naar klanten toe is voor ons een voorwaarde. Wij vinden dat bij een belangrijke en kostbare beslissing van aan- of verkoop van een woning de klant zich altijd vertrouwd moet voelen bij een makelaar. Verder zijn wij klantgericht: we verplaatsen ons als het ware in de huid van de klant. Alleen dan kun je als makelaar het vertrouwen van je klant verdienen.

Logo
4x1 wordt omgeven door de spanten van een dak, waarbij de spanten worden verbonden door de makelaar. Tot begin 19e eeuw was een makelaar voor beide spanten het verbindingsstuk, welke omwille van een goede constructie naar beneden doorliep tot de verdiepingsvloer. Een makelaar op het dak van een pand heeft tegenwoordig meer een decoratieve functie als van origine. Wij, als makelaar, maken als het ware de verbinding tussen verkoper en koper.

De beroepsnaam "makelaar" heeft dus hier zijn oorsprong aan te danken.