Veel dank voor de goede verkoop

Na lang wikken en wegen heb ik de beslissing genomen om mijn huis te verkopen. parklaan 11 a in Medemblik verkocht door Edward Roozendaal

Het was een fijn huis met alles gelijkvloers en een mooie tuin op een mooie locatie. Op advies van een vriendin nam ik contact op met 4x1 Makelaardij, waar ik vriendelijk te woord werd gestaan. De heer Roozendaal besprak met mij uitgebreid mijn wensen en de reden voor verkoop. Daarna zijn we mijn huis en tuin doorgelopen. De dagen daarna moesten er allerlei formulieren ingevuld worden, bouwtekeningen van het huis boven tafel komen en foto's gemaakt. De boel werd op Funda gezet en in advertenties en toen begon het wachten. Al spoedig waren er 2 bezichtigingen. Twee maal meegedaan met een open dag waar niemand op af kwam, frustrerend! Maar het contact met Edward Roozendaal was prima, ik werd na elke bezichtiging direct gebeld om het resultaat te bespreken. Af en toe kwamen er kijkers en opeens waren er twee maal kijkers op één dag.

De tweede kijkers waren geïnteresseerd. Daarna ging het erg snel. We waren vlot uit de onderhandeling over de prijs en na een paar weken kon ik definitief iets anders gaan zoeken. De heer Roozendaal maakte de afspraak met de notaris voor de overdracht en heb ik de sleutel aan de nieuwe bewoners overhandigd. 

Janine Sallé