Een makelaar met een echte meerwaarde!

In Hoorn hebben we onze woning verkocht via 4x1 Makelaardij en dat is zeer goed bevallen. Een aankoopmakelaar heeft ons goed geholpen.
Het klikte vanaf het eerste gesprek goed met Corné van Dis. Na de verkoop van onze woning wilden we graag een ander huis terugkopen, maar omdat een huis kopen niet onze dagelijkse kost is, hebben we een aankoopmakelaar in de arm genomen. Corné van Dis heeft ons begeleid bij dit traject.

De 1e keer hebben we zelf de woning bekeken en bij de 2e keer is Corné meegegaan. Terwijl wij de spreekwoordelijke ‘roze bril’ niet meer af konden zetten, keek hij heel kritisch naar de voor- en nadelen van de woning en de gesitueerde plek. Hij was realistisch en gaf ons advies over de reële  koopprijs. Zelfs de onderhandelingen heeft hij voor ons uit handen genomen. Dit is toch als leek een lastig proces. 

Zowel bij de verkoop als de aankoop van onze woning was Corné goed bereikbaar, ondernam hij altijd direct actie bij vragen en gaf ons goede adviezen. Alles werd snel geregeld en op zaterdag afspreken was ook mogelijk, we hadden echt het gevoel dat we de enige klant waren, dat gaf een goed gevoel. Zowel voor de verkoop als de aankoop is deze makelaar een echte meerwaarde.

Met groeten,
Fam. van de Kreeke