Een degelijke makelaar met goed advies

Wat brengt een mens er toe zijn huis te verkopen? Het is een vraag die door alle potentiële kopers eveneens wordt gesteld. Kaapstander 116 verkocht door 4x1 MakelaardijWij hebben er ook lang over nagedacht, de doorslag gaf toch het ouder worden en dichter bij de kinderen willen gaan wonen. Maar ja, als die beslissing is genomen sta je voor de volgende keuze, zelf verkopen of een makelaar inschakelen en als de keuze dan wordt een makelaar inschakelen, welke makelaar?

Onze keuze is geworden 4x1 Makelaardij. Waarom?? Uit de recensies van klanten kwamen zij naar voren als een betrouwbare partij en dat is wat wij zochten. Geen flitsende snelle jongen, maar een degelijke makelaar met een advies waar je verder mee kunt. Uiteindelijk sta je zelf aan het roer, maar met een gedegen advies ga je wel de goede richting op.

Gedurende het verkoopproces kregen we als verkopende partij te maken met allerhande cowboys die zaken met je willen doen. Dan geeft het rust als een ervaren makelaar je weer met beide benen op de grond zet en je behoedt voor de valkuilen. Werken met Edward Roozendaal van 4x1 Makelaardij hebben wij als een goede ervaring ondervonden gedurende het proces, maar ook achteraf kunnen wij tevreden terugblikken.

Fam. van der Velde, Medemblik