We konden het amper geloven!!!

Toen wij eenmaal ons droomhuis dachten te hebben gevonden na er met Corné van Dis als aankoopmakelaar te zijn geweest, is het hele aankoop- en verkoopproces eigenlijk heel vlot gegaan.
Aangezien we ons eigen huis nog niet hadden verkocht, kwamen we in 1e instantie niet verder met de aankoop, omdat we de verkopende partij geen enkele zekerheid konden bieden. We hebben toen besloten ons eigen huis zo snel mogelijk te koop te zetten. Na een bezoek van Edward Roozendaal is alles in een stroomversnelling gegaan en stond ons huis heel spoedig te koop.
Alles zag er op de websites van 4x1 Makelaardij en Funda geweldig uit. De fotografe had prachtige foto's gemaakt, die goed recht deden aan de sfeer van ons huis. Vrijwel direct liep het storm en stonden de eerste gegadigden op de stoep!! Precies een week later werden wij gefeliciteerd door Edward Roozendaal ........... ons huis was verkocht onder voorbehoud!! We konden het amper geloven!!! Nog diezelfde dag hebben we Corné weer ingeschakeld om de onderhandelingen met betrekking tot ons droomhuis weer op te pakken, mits het nog niet verkocht was. Weer een week later werden we verblijd met een telefoontje, dat ons bod was geaccepteerd. Binnen twee weken hebben we ons huis verkocht en een ander huis gekocht ........ een droomscenario!!!
Alle lof voor de heren makelaar, de fotografe en de dames op kantoor! Alles liep gesmeerd en de communicatie verliep snel en goed. Indien we in de toekomst weer een huis willen verkopen en/of kopen, schakelen we zonder twijfel opnieuw het team van 4x1 Makelaardij in. Bij wijze van spreken dan, want onze woonwensen zijn met de nieuwe woning geheel vervuld en we zijn geenszins van plan de komende 30 jaar te gaan verhuizen ........

Fred Winkel en Ellen Slort