Zowel voor verkoop als aankoop en aanrader!

Al geruime tijd hadden we het idee om ons appartement in Hoorn te verkopen en terug te gaan naar onze roots. Het juiste moment liet nog even op zich wachten, de huizenmarkt was eerder door de recessie niet echt geschikt om iets te ondernemen. Nu leek ons het juiste moment gekomen. We hebben ons eerst maar even georiënteerd en zijn via tips gewezen op 4 x1 makelaar Corné van Dis. 
Een duidelijke uitleg over het te volgen traject en zeer belangrijk het vertrouwen wederzijds hebben ons doen besluiten om Corné te vragen de verkoop in gang te zetten, na een gunstige waardebepaling, prachtige fotosessie en een goed geformuleerde tekst heeft hij ons appartement tijdens onze vakantie binnen twee weken verkocht. Ook de communicatie tussen Corné z’n team en ons was duidelijk en zeer informatief.
Het heeft ons doen besluiten om Corné ook te vragen om voor ons als aankoop makelaar op te treden. Tijdens onze zoektocht  zagen we een woning die aan onze verwachtingen en wensen voldeed een bezichtiging was snel geregeld. Ons enthousiasme was groot.
Bij de tweede bezichtiging werden we vergezeld door Corné. Na  deze rondleiding volgde direct een evaluatie en liet hij ons het huis vanuit een heel ander perspectief zien en kwamen wij tot een ander inzicht en hebben van de aankoop afgezien.
Onze zoektocht ging verder en na enkele weken met alle bruikbare tips van onze makelaar opnieuw een bezichtiging van een huis, uiteraard wederom Corné ingeschakeld die onze belangen tot volle tevredenheid heeft geregeld.
Het verdere verloop van verkoop en aankoop is door Corné en z’n medewerkers via een prettige communicatie afgewikkeld.

Klaas & Henny Wijtman, Hoorn