Kennis maken met …

Lievelingsland?
Frankrijk is een land waar ik graag naar toe ga. Niet te ver weg en met veel verschillende gezichten. Edward RoozendaalHeuvellandschappen in het noorden, prachtige gebieden in het midden, oosten en zuiden, maar ook natuurlijk Parijs. En zomers vaak zon! 

Wanneer voor het laatst gesport? 
Een vaste actieve sport beoefen ik niet, tenminste zo kun je mijn favoriete sport biljarten niet noemen. Dat doe ik wekelijks het hele jaar door op de vaste clubavond. Ook wandel en fiets ik graag met mijn vrouw. Dit jaar hebben we een fietsvakantie in Oostenrijk achter de rug, waarin we alles uit het dagelijkse leven even lekker konden loslaten.

Favoriete zaterdagavondbestemming? 
Zaterdagavond is een avond om na een drukke week, thuis heerlijk te rust te komen, of op een zomerse avond gaan we naar de kust, lekker uitwaaien. We bezoeken ook graag vrienden en kennissen en leuke dorpsevenementen.

Ga je dit najaar of deze winter op vakantie? 
In het najaar zijn er nog plannen voor een stedentrip. Samen of met vrienden. Dat biedt altijd prachtige en verrassende indrukken in mooie steden en het geeft de nodige energie voor het mooie beroep dat ik mag uitoefenen.

Hoe ben je in de makelaardij terecht gekomen?
Ik ben door toeval in het vak terechtgekomen. Nadat mijn ouders zo’n 15 jaar geleden vlak na elkaar zijn overleden, moest hun woning worden verkocht. Ik nam de taak op me om dit via een makelaar te doen. Ik kwam in contact met een sympathieke medewerker van het makelaarskantoor en ineens kwam het in me op dat dit een ontzettend leuk beroep moest zijn. Zelf stond ik door omstandigheden op een keerpunt in mijn carrière, dus ik kon een nieuwe keuze maken. Het leuke van dit werk is dat ik met veel mensen in contact kom, zowel met verkoopgesprekken als bij bezichtigingen. Ook is het fantastisch om mensen te begeleiden bij de stap van het (ver-)kopen van een woning. Het is een mooi vak met veel verschillende facetten!

Edward Roozendaal
06-10501615