1 miljoenste woning van Noord-Holland verkocht!

Deze week was het feest bij 4x1 Makelaardij; makelaar Corné van Dis verkocht de 1 miljoenste woning in Noord-Holland verkocht!
1 miljoenste woning van Noord-Holland.
‘Bij alle woningen die verkocht worden zijn we blij’ zo zegt de makelaar, maar deze transactie was extra speciaal. De 1 miljoenste woning van Noord- Holland, dat is toch een huis dat extra aandacht verdient.’ Bij de notaris tekenden verkopers en kopers deze week de leveringsakte van hun woning. 

De 1 miljoenste woning van Noord-Holland staat in de Reaal in Hoorn en is op 
18 januari 1991 opgeleverd. ‘In 2013 hebben wij de woning gekocht’, vertelt de verkoopster, ‘we hebben hier met veel plezier gewoond. Het is een fijn huis en een prettige buurt, maar voor ons is het tijd voor een nieuwe stap. We zochten een makelaar om ons bij deze stap te helpen. 4x1 Makelaardij heeft de verkoop prima begeleid en we zijn tevreden met het eindresultaat. Alhoewel we de buurt en huis vast zullen gaan missen, zijn we blij met het vlotte verkoopresultaat. We wensen de koper van ons huis veel woonplezier.’ 

Overweegt u ook te gaan verhuizen en heeft u nog vragen? Bel ons dan voor een vrijblijvende waardebepaling. We komen graag bij u langs. U kunt ons overdag, ’s avonds en op zaterdag bereiken op het nummer: 0229-285170. Mailen kan ook! Geef uw gegevens door aan info@4x1.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.