Een makelaar inschakelen bij het verkopen van uw woning?

April 2016

Een makelaar is een specialist. Hij zorgt voor de bezichtigingen, is een vraagbaak voor geïnteresseerden, heeft verstand van zaken en staat u bij van de waardebepaling tot aan de notaris. Een goede makelaar ontzorgt.

Uw 4x1 makelaar heeft een zeer groot netwerk, een etalage in de binnenstad van Hoorn, een eigen krant, een website en diverse varianten aan social media. De kans dat uw woning wordt gezien door meer mensen is groter dan wanneer u het zelf zou proberen binnen uw eigen netwerk. U verkoopt (gemiddeld) maar één woning, een makelaar verkoopt er meerdere in een week en dat al jarenlang, waardoor 4x1 Makelaardij met recht een ervaren makelaardij kan worden genoemd. Het gebruik maken van die expertise gaat u tijd en hoogstwaarschijnlijk ook geld op leveren.

Bij 4x1 Makelaardij verzorgen we gratis kijkdagen en bezichtigingen als u werkt, van uw weekend geniet of zelfs op vakantie bent. De uitgebreide informatie over de woningen, de plattegronden in 2D en 3D formaat en de video’s van woningen geven de toekomstige koper van uw woning een uitgebreid beeld van de woning.

We beantwoorden alle vragen van kijkers en potentiele kopers voor u; we ontzorgen. Alles wat nodig is bij de verkoop wordt u aangereikt en verteld. Zo kunt u de woning goed verkoopklaar maken en wij doen de rest. Hierbij staat het volledige enthousiaste team altijd voor u klaar!

Ook enthousiast geworden over het inschakelen van een verkoopmakelaar?
Bel voor een vrijblijvende waardebepaling naar 0229-285170.