Woningtekort

september 2015

De afgelopen maanden waren positief voor de woningmarkt! Voldoende woningaanbod, corne van dis, uw makelaar bij 4x1 Makelaardij in Hoorn een lage rente, aantrekkelijke huizenprijzen en een lage overdrachtsbelasting. Dit alles heeft er mede aan bijgedragen dat er in de afgelopen 2 kwartalen veel woningen zijn verkocht in Nederland en specifiek ook in West-Friesland. Ook bij 4x1 Makelaardij hebben we deze positieve sfeer gemerkt. In de afgelopen 12 maanden hebben we 154 woningen verkocht! (bron: funda.nl)

Dat is heel goed nieuws, hoor ik u denken. Dat is het zeker, voor zowel de vele kopers als verkopers. Maar, door deze verkopen, is een woningtekort mogelijk hiervan een gevolg. En dan met name een tekort aan 'goede woningen'; kwalitatief goed gebouwd, netjes afgewerkt en aantrekkelijk gelegen en marktconform geprijsd. Het type woning waar u zelf ook met plezier woont, maar die u misschien toch wilt verkopen om een volgende stap te kunnen zetten.

De grootste uitdaging in mijn werk is met díe verkoper in contact te komen om zo één van de vele woningzoekers uit ons bestand te kunnen voorzien van hun droomhuis. Bent u die persoon? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met mij op!

Kortom: heeft u al enige tijd de plannen om uw woning in de verkoop te zetten en uw woning ècht te verkopen? Dan is dat nu het juiste moment.

Een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan! Bel naar: 0229-285170 of stuur een e-mail naar: mailto:info@4x1.nl

Corné van Dis
cornevandis@4x1.nl
06-52048865