Kippenvel...

februari 2014

04-01-2014, op zich al een bijzondere dag gezien onze bedrijfsnaam, maar juist op deze dag belt de eigenaar van de website: ‘wieisdebestemakelaar.nl’ ons op om mee te delen dat we door onze klanten zijn uitgeroepen als ‘beste makelaar van Noord-Holland in 2013’. Voorafgaand in de maand december waren we door de verkiezing ‘Makelaar van het jaar’ uitgeroepen tot nummer. 12 van Nederland en de beste van West- Friesland! Ja, dan kan ik zeggen dat onze beste wensen al in de eerste maand van het jaar 2014 zijn uitgekomen!

Dat is een kippenvel moment, als ondernemer wil je het beste voor je klanten; 6 dagen per week, ’s morgens, ‘s middags en ’s avonds bereikbaar. Het maximale eruit halen. En dan wint 4x1 Makelaardij deze titel dankzij onze tevreden klanten. Bedankt!!

Wel blijven we met beide benen op de grond staan, wij als makelaars moeten alles doen voor onze klanten, om hun woning te verkopen. Dat is ook mede de redenen dat wij ons team hebben uitgebreid met de komst van Helma Kuipers; een enthousiaste en gedreven medewerkster voor de binnendienst, die al sinds de start van haar dienstverband heeft laten zien dat zij een meerwaarde is voor ons team.

Samen met haar is het team 4x1 Makelaardij compleet en strijdvaardig voor het nieuwe jaar. Een jaar waarin wij met elkaar ook voor u graag uw woonwensen willen realiseren!

Met vriendelijke groet,

Corné van Dis
Makelaar/Taxateur